No to może ja się wypowiem ;p Grałem i pałkiem (41lvl 72/54 14mlvl) i knightem (30lvl 72/71 4mlvl) i musze przyznac że gra pałkiem była strasznie nudna nie dość że jedyne potworki (na moim lvl) na ktorych opłaca się expic to guardy (a wiadomo jak trudno o wolną kopalnie) to jeszcze nie można go nawet na minute afk zostawic bo nawet taki rot cie może zabić -.- , a knight raz sobie pójdzie do cyclopolis raz do kopalni albo na orki itd. Teraz gram od nowa knightem (13lvl 55/55 3mlvl) i uważam trening za ciekawszy od expienia na guardach (dziwny jestem no nie?

) po prostu guardy mi tak już zbrzydły jak sorcom roty i dwarfy zwykłe. Wracając do PvP to knight jest duuuuuużo lepszy. Knight z gs i skillami 75/75 + sword ring może walnąc takiego pałka nawet za 100+ a pałek 50 to max co prawda pałek ma sd ale musi sie liczyć z tym że bp sd więcej to bp uh mniej a capa pałki mają mniej a do tego dochodzą jeszcze bolty które ważą dosyć sporo więc jeśli gracze są na podobnych lvl to jedyna rada dla pałka to wziąc tarcze do ręki i spadać do najbliższego pz.