Zobacz pojedynczy post
stary 13-11-2007, 21:19   #410
krzysheak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skramer Pokaż post
Ha Ha Ha Wesołych świąt! Ale w tym roku ode mnie dostaniesz tylko rózgą w pysk! Powiedz mi kiedy lizałem ci dupsko!? Jak sprzedawalem ci itemy do assassina? ahahah! Widze ze zarty sie ciebie trzymaja! Ale no tak! Gra wazniejsza od rl! Mowiac o rl.. nie gram w tibie.. a to cos zlego jesli od czasu do czasu pogadam o niej? Nie! A konkretniej.. jesli mowisz o moim rl.. to ja pogadam o twoim. Podobno rzuciles laske na poczatku szkoly bo nie miales czasu na tibie! GZ!

A teraz ogolnie..
Przez tak dlugi czas Rl falcona itp cieszyli sie ze sa ustawieni.. nikt ich nie ruszy itp.. Teraz falcon was zostawil.. Co z wami bedzie? Mysle ze na tyle "nabroiliscie" ze sami musicie posprzatac.. czemu odchodzicie od guild? Na nas wrzuty lecialy ze nie walczylismy.. od was.. to wezcie sie kurwa schowajcie! LOL!
LOL ale ty jestes debilem, nawet jesli nie mialbym rl life i bylbym neokidsem to co ci do tego? kazdy gra tyle ile chce,
nawet jesli Falcon rzucil dziewczyne na rzecz tibii to co? Stanal ci z tego powodu?

Btw "Na nas" to znaczy na kogo? Z tego co to wiem duzo osob z bylego WBK uwaza cie za zwykla ciote i nie utozsamia sie z tym co gadasz na tym forum
krzysheak jest offline   Odpowiedz z Cytatem