Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skramer
Ha Ha Ha Wesołych świąt! Ale w tym roku ode mnie dostaniesz tylko rózgą w pysk! Powiedz mi kiedy lizałem ci dupsko!? Jak sprzedawalem ci itemy do assassina? ahahah! Widze ze zarty sie ciebie trzymaja! Ale no tak! Gra wazniejsza od rl! Mowiac o rl.. nie gram w tibie.. a to cos zlego jesli od czasu do czasu pogadam o niej? Nie! A konkretniej.. jesli mowisz o moim rl.. to ja pogadam o twoim. Podobno rzuciles laske na poczatku szkoly bo nie miales czasu na tibie! GZ!
A teraz ogolnie..
Przez tak dlugi czas Rl falcona itp cieszyli sie ze sa ustawieni.. nikt ich nie ruszy itp.. Teraz falcon was zostawil.. Co z wami bedzie? Mysle ze na tyle "nabroiliscie" ze sami musicie posprzatac.. czemu odchodzicie od guild? Na nas wrzuty lecialy ze nie walczylismy.. od was.. to wezcie sie kurwa schowajcie! LOL!
|
LOL ale ty jestes debilem, nawet jesli nie mialbym rl life i bylbym neokidsem to co ci do tego? kazdy gra tyle ile chce,
nawet jesli Falcon rzucil dziewczyne na rzecz tibii to co? Stanal ci z tego powodu?
Btw "Na nas" to znaczy na kogo? Z tego co to wiem duzo osob z bylego WBK uwaza cie za zwykla ciote i nie utozsamia sie z tym co gadasz na tym forum