Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mezowski86
Możesz sprzedać na allegro
Moja propozycja, żeby w update osłabić palla bo teraz jest o wiele wiele lepszy od knighta. Przedstawie to w 10 punktach, choć jest ich chyba ze 100;p
1. Ma większą średnią od knighta (ja mam na knighcie 85 sword, kolega ma na palu 78 i bije mocniej średnio lol)
2. Skille rosną mu 3x szybciej!!!!!! oOoOoO
3. Wydaje dużo mniej na leczenie (ponieważ bije z dystansu i nie dostaje tyle hitów co knight).
4. Ma dużo tańsze leczenie.
5. Bije praktycznie za darmo (royal speary kosztują grosze)
6. Może expić na lepszych potworach na tym samym lv co knight.
7. Może solować potwory na dużo niższym poziomie niż knight
8. Jest dużo lepszym charem do pk od knighta.
9. Nie musi wydać dużo kasy na eq.
10. Więcej zarabia od knighta.
|
No święte słowa, tak naprawde można by wymieniać dużo więcej argumentów aby potwierdzić twoją tezę. Kluczem do sukcesu mógłby okazać sie jeden milutki (malutki też

dodatek dla knighta i byłoby po sprawie, mianowicie exura gran (od np 9 mlvla). Dlaczego? Byłoby to niesprawiedliwe?
To dlaczego najlepszym magiem w tibii jest knight??
KNIGHT 9 MLVL = 11 809 600 spalonej many (już są cztery 10 mlvle w tibii, to jeszcze 2 razy tyle many prawie jest

respekt)
PALLADYN 27 MLVL = 9 768 880 spalonej many
DRUT/SORCERER 85 MLVL = 11 979 980 spalonej many
Nie musze przypominac ze np na tibi.pl by byc na ss mag/drut musza miec 80 mlvl a pall 24! A to o ladnych kilka milionów many mniej niż knight.
Nie będe tu podawać jak wygląda gra palkiem jak knightem bo nie o tym ten temat, chciałem tylko przyznać rację tym co mówią ze palki mają najłatwiej pozdro.
A co do update, skoro w ostatnim dodano knightom i palkom 15% siły, to teraz magom i drutom dodać tez 15% i po sprawie
Ps. Jak ktos chce polemizowac to podam fajne przykłady, teraz nie widze sensu. Chodź wkurza jak widze palka 120lvl expiącego se na na luzie na goromie, jak kiedyś to robil slynny MDW, tylko że on mial ponad 200 lvli więcej.

Rok temu bylo tak: Teraz jest tak:
112 lvl <----------->157lvl
skille 92/86<-------->skille 94/85
mlvl 7 <------------ >mlvl 8
Bylem

Jestem

Szalony fighter Doswiadczony fighter