Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2007, 02:09   #4908
Miniutek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: Siedlce

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rat Slayers
Świat: Pacera
Poziom: 265
Skille: 105/88
Poziom mag.: 28
Domyślny

Chcialbym tu napisac o 2 ciekawych sprawach dot. serwera PAcera. Otoz:
1 rzecz przyjemniejsza, no moze nie dla wsyztskich Wczoraj w nocy okolo godziny 4:00 ukazla mi sie komunikat: ORc Activity near Thais. Wiadomo, kazdy czeka na cos takiego, ale... Orc Raid byl poprzedzony seria kilkunastu (!!!) kickow naszego Cipsoftu i wiele osob po prostu dalo sobie spokoj i raid ich ominal, wielu innych zas balo sie kolejnych kickow i do Thais nie przybylo. osc powiedziec, ze gsy doczlapalem sie do zachodniej bramy Thais bylo tam pelno Orcow i tylko 1 80 ek. Mozna powiedziec, ze we 2 obronilismy Thais, takie tam sranie w banie. Potem sie zlecialo nieco wiecej narodu, ogolnie padlo sporo noobkow, zastanawiajaco malo bylo zas Warlordow i nie sadze by ktos zgarnal Amzaon item. Dodajmy, ze taki atak o godzinie 4, nad ranem juz wlasciwie, jest nie fair, bo graja tylko bry etc, wiekszosc Polakow zas o tej porze zwyczajnie spi. a jak wiaodmo atak taki to niezwykle rzadka sprawa,wiec szkoda, ze niewielu mialo szanse to zobaczyc. Ogolnie wiec atak byl taki, jak ostatnio cipsft- kijowy. Niesttey nie zrobilem screenow z wrazneia, mam nadzieje, ze ktos je jednak ma.

2 sprawa zas mniej przyjemna. Slow pare na temat "kolegi" mieniacego sie nickiem ziarek. PRzez takich jak on ta gra traci polowe swje wartosci. Wszelka polemika z jego strony bylaby bezczlenoscia, wiec mam nadzieje, ze mi jej oszczedzi. O co konkretnie mi chodzi? Otoz Ziark wzial tibijski hajs i itemy od 4 graczy, nie wymienie nickow, bo nie wiem, czy byliby z tego happy, powiem tylko, ze nie chodzi o mnie- ja byle komu nie ufam. Zatem wzial ten hajs i obiecal pacce. Po czym porozdawal im ignory i... tyle go widziano. OCzywiscie nie jestem tak glupi by nie zauwazyc, ze owi 4 gracze sa poniekad sami sobie winni- latwowiernosc to tez grzecz. Nie umniejsza to jednak winy Ziarka, tego ze okradl 4 graczy i na pewnow duzje mierze odebral im radosc z gry. Przechodzi przeze mnie tygodniowo kilkaset k loota do djina etc. Kazdy dostaje wsyztsko z powrotem co do grosza, bo uwazam, ze nie w tym sens, by krasc, samemu sie dorobic uczciwa gra. Wogole zerowaie na kims to po prostu noobstwo, chamstwo, zeby nie nazwac tego gorzej. Sprawa ta osobiscie mnie nie dotknela, ale naprawde czuje, ze musze to napisac, by sprawa nie przeszla bez echa. Takze panie Ziark milej zabawy teraz za kradziony hajs i zero respectu dla ciebie.

I tak dodam na koniec. Panie Honorowy Rycerz. Czy podnieca Cie to, ze masz full seta i full summonera skoro wszytsko to masz jak sam przyznajesz zakupione za pieniadze rodzicow na allegro? Dla mnie to zal, milej gry zycze.

Pozdrawiam i prosze o zrozumienie
Miniutek jest offline   Odpowiedz z Cytatem