Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2007, 11:29   #1183
Master Rincewind
Użytkownik Forum

Master Rincewind's Avatar

Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: IV Rzeczpospolita:(

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 30
Skille: rod/22
Poziom mag.: 34
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matixek007 Pokaż post
A ja dopuki ktos taki jak Speed, Kalasanty, Turok tego nie potwierdzi trzymam sie tego ze to ots me. Mozecie mnie wyzywac i mowic ze mam slaba sklejke i dlatego tak mowie. Mi to nie robi.
@Ptakuba
Taa... to dlaczego autor fakea nie powie tego wprost tylko broni sie toba, jak ktos by mnie po charowce obrazil bym go styral a on nic. Tylko dziekuje ci, ze go bronisz. Sam siebie zagmatwales. xD
@Ciurek
A ty spojrz tu wszystko idealnie na styku ... sklejka bys tak nie zrobil moze w jednym 2 miejscach ale nie w tylu. Nie chcialo mi sie wypisawyac wiecej takich miejsc ale kazda sklejka ma troche bledow a ta zadnych?
Ja pier**lę! kurna! czy znasz opcję zwaną w paincie LUPĄ?! otóż oznajmiam ci, że jest taka opcja. aby ja uaktywnic należy klknąć w takie kółeczko połączone z kreseczką! geeez to że wymierzyłem zeby kafelki na siebie nie zachodziły to znaczy ze ots me? zresztą pan iles tam postów w górę pokazał co by zrobiło ots me. nie wiem, może mi tak wychodzi bo mam vistowego painta? po prostu wychodzi mi równo i tyle!
wiec sie przymknij bo nie masz racji.-.-
Master Rincewind jest offline   Odpowiedz z Cytatem