Temat: Nooby na behe
Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2007, 13:53   #16
Helmen
Guest

Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mokre_Wypociny Pokaż post
Jestes w 100% pewny, ze jestem dzieckiem? Piszesz to bezpodstawnie a swiadczy to o tym, ze sam nim jestes i probujesz "uchronic sie" przed spadajacymi postami w Twoja strone o tresci "dziecko" Cos nie rozumiesz ? Czy mam ci to "przeliterowac" ?
Słuchaj ja dalej nie wiem czy ty rozumiesz znaczenie słowa "solo", dziwne że niektórzy zrozumieli a taki pajac jak ty nie i powiem Ci tylko tyle że to forum jest do ukazywania swoich poglądów na dany temat (w tym wypadku śmieszne jest to co napisał autor tematu), a nie do jeżdżenia po sobie, więc jeśli Ci niepasuje to WYJDŹ! A co do orszy to wyobraź sobie że bardzo dużo wiem mimo że nigdy niewidziałem na żywo, na serwerze na którym gram był już z 3 razy ale akurat wtedy niegrałem... i sorry za to co powiem ale myśle że jesteś niewyżytym 13 latkiem na które źle oddziaływują takie gry

ps. a jeśli nie jesteś dzieckiem (każde dziecko tak mówi) to jest z tobą źle.
ps2. i jeszcze napisałeś że pisze do ciebie bezpodstawnie, z tym się muszę niezgodzić bo przeglądnąłem twoje posty na tym forum i nieuważam Ciebie za dorosłego człowieka ^.-

Ostatnio edytowany przez Helmen - 14-11-2007 o 13:57.
  Odpowiedz z Cytatem