Temat: Przyjaciele Aggro & Xynox thread
Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2007, 18:08   #191
Joogson
Użytkownik Forum

Joogson's Avatar

Data dołączenia: 06 08 2007
Lokacja: Pacanów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Joogson
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Awase
Świat: Guardia
Poziom: 105
Skille: 9x/7x
Poziom mag.: 19
Domyślny

Elo elo ludzie ^^ Ciezki tydzien teraz mam w szkole, wiec z expienia raczej nici... ale kto powiedzial, ze zdjęcia muszą miec advance ^^

Pobawiłem się troche w detektywa, i oto moje 2 znaleziska ;P
Ok, to miejsce znalazlem zupelnie przypadkiem, ale mi sie spodobalo ^^ Malo noobow, cisza, spokoj ^^ Jak w filmie =] Tylko brakuje fajnej laski ^^ Mlvl, mozna tu potrenic ;P

Wykorzystujac miejscie, pochwale sie, ze jestem w nowej guildi ^^ Atmosfera naprawde spoko ;P zapraszam 40+

No, i 2 moje nowe zabaweczki ^^ Po ostatnim loocie na EF'ie pozwolilem sobie, na drobne zakupy ^^ (Kinght Legs, Frozen Star Light)

Ok, zostawmy juz to miejsce ^^ Poszukajmy czegos innego =]
Przechodząc sobie obok depo venore zobaczyłem takie cuś ;D Napoczatku myslalem, ze to jakis GM czy cos =0

Bez chwili zastanowienia, pomyslalem sobie... musze znalesc wejscie ^^ Okazalo sie to nie takie trudne =] zajelo mi to kilka minut, zanim wpadlem na pomysl ^^ I oto jestem =]

Bedac w nowy ciekawym miejscu postanowilem dobic tam magic lvl ^^ tylko 12 ;/

Mlvl dobilem, ale mam teraz problem ^^ Schodzac zaczail sie na mnie niejaki Jiggi. Zabral mi parcele, i zejsc nie moge -.- zal mi go troche bo widac, ze cos z glowa ma nie tak.. -.-
Ale ogolnie, to spoko ^^ Komentujcie fotki, a ja kolejne zapowiadam na niedziele ^^ [chyba] xD POZDRO ;*