Cytuj:
Oryginalnie napisane przez anasazi
totalny bezsens Tibia istnieje na rynku MMRPG tylko dlatego ze posiada swoja prostote ktora zaczeto niszczyc od 4 update'ów. Jak ktoś bedzie sie chcial tak harcorowo bawić to pojdzie do onlinowki z prawdziwego zdarzeni ehh poprostu ja nie widze sie w tej grzie wiecej to juz nie jest Tibia tylko jakis komercyjny shit
|
To wytlumacz mi, skoro tak bardzo tibia schodzi na psy od 2 lat, i przestaje istniec, to czemu gra w nia coraz wiecej ludzi... Moze dlatego ze chca troche bardziej skomplikowanej gry niz "idz-kliknij-zabij-wez loot-idz..."
Mnie tam sie podoba wszystko, brak uh dla knighta? czemu nie moge sie leczyc tymi miksturami. Wzrost kosztow? czemu nie, i tak kasy jest pod dostatkiem. Zaklinanie broni? miodzio... chyba nie trzeba tlumaczyc. Nowe czary sorca i druida? czemu nie, moze w koncu dorownaja reszcie. No i palek w koncu zmierza w kierunku do ktorego zmierzac powinien od poczatku.
A i jeszcze dla panow ktorzy dzielnie koncza grac. Powodzenia. Takich jak wy przed kazdym updatem sa setki i zawsze wracaja...