Jednym słowem: SUPER
Wreszcie spełniło się to czego mi brakowało w tibii żywioły to podstawa każdej dobrej gry.
Upgradowanie broni jest praktykowane od wieków we wszystkich grach mmorpg, co prawda upgrade broni jaki zaproponowała tibia nie jest spotykany w żadnej innej grze ponieważ tu mamy tylko do wyboru żywioł broni a nie typowe podniesienie ataku ale i tak sądzę że takie rozwiązanie jak na tibie jest wielkim przełomem.
Myślę jednocześnie że wielu naprawdę dobrych graczy wróci do gry aby przetestować swoje możliwości na nowej platformie.
Pamiętajcie że pojedyncza profesja od tej pory będzie wypełniała braki innych profesji, a co za tym idzie gra stanie sie bardziej efektywna i nie jest to żaden OTS tylko takie są realia tibia z roku na rok ma coraz leprze potwory których sądzę że nikt by się w pojedynkę nie odważył nawet tknąć i potrzeba jest takich umiejętności które Nam to umożliwią.
Pamiętam jak 4 lata temu wyglądała tibia i jej potwory i wierzcie mi od tamtej pory wszystko co wprowadza cipsoft sprawia że dalej chcę grać w tą grę.

oby tak dalej. Dobrze tłumaczysz prostym i klarownym językiem