Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2007, 21:17   #159
shoq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
Domyślny

Żal, jak wy nic nie rozumiecie!
Cytuj:
Tibia idzie w złym kierunku
Cytuj:
Na czym druid będzie zarabiał jeśli uhy nie będą nikomu potrzebne?
Cytuj:
Zwalili druta :/
Cytuj:
Teraz będzie na pełno noobków druidów i sorców ;/
Nie!
Czy chcecie, żeby Tibia była taka jak rok temu? Jak 2 lata temu? Jak 3 lata temu? 5? 6 lat?
No to jesteście palantami. Tibia musi się rozwijać, nowe żywioły bardziej rozróżnią sorca i druta, wszystko staje się bardziej realistyczne. Sorc - ogień i energia, druid - lód i ziemia. Ogień to symbol zniszczenia, energia - potęgi. Lód jest przeciwieństwem ognia, a ziemia - czerpanie mocy z natury. To wszystko proste i logiczne, i REALISTYCZNE! (O ile można nazwać realistycznym ludzi latających z różdżkami i rzucających runami w rozmaite potwory )

W jakichkolwiek innych grach RPG run, zwojów etc. mogą używać tylko magowie! Druidzi leczą przy pomocy sił natury! Rycerze - zostają im magiczne mikstury, a więc dobrze że takie powstają.

Jedyne co mnie zastanawia to zróżnicowanie tych mikstur. Czy będą różnić się jedynie efektywnością i ceną? A może czymś jeszcze?
Ponadto, wprowadzenie nowych żywiołów i przypisanie określonych żywiołów do profesji wpłynie na wybór expowisk. Do tej pory było tak, że knighci i paladyni mogli expić praktycznie wszędzie, a magowie i druidzi byli uzależnieni od różdżek. Teraz będą uzależnieni przede wszystkim od typu swoich czarów.

Ja sam zacząłem grę od sorca. Potem próbowałem pala, knighta, druida. Druidem grało mi się najlepiej, niestety mi go shackowali
Ale mam nowego i nim gram. Druid to moja ulubiona profesja, a po tym update moja miłość do tej profesji wzrośnie. Lód i ziemia, to to co tygrysy lubią najbardziej ;p
Kup.Se.Musk
Dzisiaj, 09:12 >
shoq jest offline