Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2007, 21:25   #166
Evil Maul
Użytkownik Forum

Evil Maul's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alora Pokaż post
Ludzie. Cipsoft zaczął myśleć? Po radykalnych wzmocnieniach magów i druidów następnie osłabieniu ich i wzmocnieniu rycerza oraz paladyna szukuje się prawdziwy szok. W końcu Mag (Sorcerer) i Druid będą się potężnie różnić. Wprowadzą czar typu arrmagedon myśle (ostatnie piętro akademi magicznej na Edron ponad Zoltanem ciągle szukają nauczyciela). Zmiany w tej grze idą w dobrym kierunku. Teraz taki knight posiadajacy kilkanaście justice seekerów naładowanych magia różnych zywiołów zabije solo każdego potwora. Mag zaś dostanie nowe źródło zarobku jak ładowanie bronii. Ostatecznie wytępi sie problem cave botów i robienia uhów na tym bo poprostu uhy będą nieopłacalne.Rycerz z miksturami będzie tak samo potężny jak wcześniej a dzięki temu że mikstury leczenia będą leczyć w różnym stopniu bardziej da się zoptymalizować wydatki na leczenie. teraz jak hunciłeś cokowliek mocnego z kolegami uhałeś się czy hydra czy demon walnęła powiedzmy 100 czy 300 (to są moje szacunki) a tak wybierasz miksturke którą chcesz się leczyć i zamiast uha wartego 300gp+ używasz mikstury która kosztuje powiedzmy 200gp a uzupełnia pasek życia i tak do full z yellow hp. Mocniejsze manafluidy dadzą w końcu normalny poziom odzyskiwania many. teraz używając mana shielda mag nie nadążał się manasować przed nacierjącym knigtem-czołgiem po update mocniejsza mikstura załatwi sprawę. Martwi mnie tylko jedna sprawa. Mianowicie jeżeli taki Seromontis kupi amulety ochrony przed obrażeniami ognia. Naładuje się na full miksturami leczącymi i manasami. W dodatku weźmie kilka naładowanych sovów odpowiednia energią i pójdzie na smoki. To koszty takiego huntu zwrócą mu sie w potężnej nadwyżce dodając do tego zestawu life ringi i soft bootsy. Czy to aby nie zabardzo wzmocni rycerzy?
Też się nad tym zastanawiałem ale w Artykule pisze że tylko niektóre bronie da się "żywiołować" więc sądzę że Sov albo Avanger nie bedzie można . Co do uh bardzo sie nie pokoje nie wierze tym health potionom wszystko będę musiał sprawdzić na testserverze . Swoją drogą jestem ciekaw jak teraz bedzie wyglądał PoI Quest hehehe

Ostatnio edytowany przez Evil Maul - 14-11-2007 o 21:30.
Evil Maul jest offline