Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir szofer
Wystarczy znaleść sobie jakieś zajęcie np. ulotki czy cuś albo nie w*******ać codziennie w szkole chipsów i innego scierwa...tylko lazić na obiady <u mnie w szkole jak i pewnie w każdej każdy może się zapisać ci co maja określony dochód w rodzinie na osobe to sobie płacą a ci biedniejsi dostaja za free czy tam za połowe ceny> albo nosić kanapki...
A tym co szkoda to się zgadzam wkońcu lepiej sobie kupić jakies fajne ubranie buty czy spodnie niż wydać na gre. A więc "rispekt" 
|
Ale na taki rarytas jak ulotki to moze sobie pozwolic ktos z gimnazjum i podstawowki a ja jestem w szkole sredniej i niestety nie mam czasu na uganianie sie za ulotkami.A co do tych obiadow co mi tu wymieniles to to co oni oferuja to porazka

.Kanapki nosze ciagle i nie zaliczam sie do tych zarlokow i maniakow chipsow

.
Wracajac do tematu facc.Prawda jest taka ze oni tez sa wazni.Znajda sie jakies lebki co dowala ze przez takich jak my to tylko serwer zamula ale zauwazcie ze malo kto kupuje pacca zaraz rozpoczynajac swoja pierwsza przygode z tibia

.Z lekka bedzie to spora przesada jak udupia facc.Co do expowisk na facc nie mam co narzekac bo jeszcze wiele nie odkrylem i w zyciu nie shuncilem all na facc wiec wiesz na sam teren nie narzekam ale samo utrudnianie gry powodujac propagande kup "pacca" jest naprawde uciazliwe -.-