Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xeve'h
Cipsoft to pały są, nie wiedza co maja robic to wymyslaja jakies przeklenstwa, powinien sie kto wkoncu zastanowic ze taka zmiana sily/predyspozycji/oplacalnosci postaci jest cholernie wkurzajaca dla graczy, bo ja nie mowie ze maja nic nie robic, powinni wprowadzac korekty ale nie zmieniac profesje w takim stopniu, bo czlowiek nie wie co ma robic w tym updacie beda silni magowie ponownie (tak jak to bylo kiedys), paladyni zyskaja ciekawe czary, a knighci znowu stana sie bezuzyteczni w momencie jak ludzie wykreowali sobie tyle knightow, ja rozumiem ze ms/ed maja np niskie zarobki (albo ich brak) i to sie powinno zmienic, ze paladyn nie byl zbyt uzyteczny solowo i to powinni zmienic, ale nie znowu dyskredytowac rycerzy i do*******ac im koszty expienia, bo moze i nie bedzie trzeba zaklinac broni ale napewn otakie nie zaklete beda slabe i rezultaty ich uzywania irytujace, a zabieranie korzysci z mlvla knightowi (mimo ze byly niewielkie) to tez jedna wielka paranoja, bo przeciez kazdy kto chcial miec ladnego rycerza to trenil mlvl, a teraz co ? Bye Bye my lovE? N/C
|
Gracz dobry poradzi se w kazdych warunkach - i co z tego ze bedziesz mogl krocej huncic lub nieco (powtarzam tylko nieco) wzrosna koszty expienia?
Ja palem gralem jak spiry sie podnosilo potem wprowadzili lamanie spir tez gralem itd nigdy profesji nie zmienialem i jestem dumny z tego ze nigdy nie szedlem na latwizne.