Przeczytałem troche i zauważyłem że większość tylko narzeka ale jest dużo plusów upa:
1.nowe żywioły-w końcu drut będzie "inny" niż sorc bo będzie posiadał inny asortyment czarów niż sorc
2.im bardziej skomplikowana gra(czyli ma dużo różnorakich rzeczy)-tym staje się ciekawsze.większość teraz narzeka ale zauważcie jak o troche spadnie ilość noobow bo gra będzie dla nich "za trjudna".pozatym jak gra skomplikowana ale ciekawymi rzeczami to więcej ludzi będzie grało by się dobrze bawić chociażby planując hunty bo w końcu MMORPG ma na celu nie tylko expienie solo ale także drużynowo.
3.to że udupili knighta z runami to jest jakiś postęp ponieważ już nie będzie textów że "knight może małym kosztem expić"będą musieli wracać do miasta po lfy i zrobią tak jak zapowiadali,że zmuszą knighta do przerw w huntowaniu.
4.mówicie że Tibia staje się otsem a pokażcie mi w którym momencie?że chcą dać graczom coś więcej bo jak było by jak mówicie "tibia 7.6 lub tibia7.9" czy jaki tam numer chcecie i by CIPsoft tego nie zmieniał ta gra po 2 latach by straciła graczy bo by zawsze wyglądało tak samo i w końcu by się znudziło.
To było moje zdanie na ten temat.
co do upa to z MOJEJ strony zastanawiam się nad powrotem do Tibii bo zaczyna powoli wyglądać jak prawdziwe MMORPG z żywiołami(brakuje tylko żywiołu powietrza)i z paladynem jako świętym wojownikiem.pozatym tibia NIGDY nie będzie idealna dla każdego, będzie można ją przybliżać do tego ale nigdy nie zrobi się z niej gry idealnej dla każdego gracza(może kiedyś odszczekam te słowa ale na dzień dzisiejszy tak to wygląda)
Simon
|
|