Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morseton
 Jak już wcześniej wspomniałem LA DZIĘKUJĘ BONGOSOM
@Eve Nie wiedziałem ze jesteś poeta  Zajebiste!
@Olorion - Dobrze ze ja nie wkleiłem wczorajszej naszej rozmowy bo tylko byś sie pogrążył. Ale cóż
Początek niby naszej taktyki byla taka Ponad 5 osób pisze do mnie "Uciekaj z carlin knight'shejdy ciebie szukają  . Nie wierzyłem wiec chciałem sprawdzić czy aby na pewno...
Pozdrawiam:
Puh Knight'Shade - następnym razem nie patrz na moje hp tylko na swoje xD [frost wielkie thx]
Dryxi - ?? czemu miale/as pz na jakimś noobku ?? Nie ładnie ... A potem tylko dedowa.
Shay Marifous - ładnie tak bić mnie w carlin??
Trafiła kosa na kamień
|
chyba trafili szwedzi na br i smierdzacych pl, rzal
i niewiem po co ty (celowo) piszesz takie pierdolenie o szopenie na tym forum, to tak samo jakbym napisal na forum tych waszych brazylijskich kumpli 'vrell ty chuju'.. Wogole to jakis zjebany jestes? niedowartosciowany? Czy moze stara Cie bije? Jesli tak to napisz do mnie na gadu to Ci zbroje i helm pozycze. Wogole to ja chyba s*******am do czeczeni tak jak mi Pimol radzil bo br team tuz za mna;/;/;//;/;/;/ ;[;[
I jeszcze, wracajac do ciebie vrellu, to nie szczyc sie tym ze wbiliscie 3 fragi jak co najmneij 5 ludzi mialo pzta. tak, ja rozumiem ze jak kogos bijesz to sie trzesiesz irl i tak jak Lyko nie trafiasz w hotkey z uhem, ale to nie znaczy ze po kazdym fragu musisz sie podniecac na forum jaki to wasz br team jest fajny i wogole. Podaj mi jeden przyklad w ktorym bez pomocy bongo zdobyliscie wieksza ilosc fragow od nas. niema? przykro kumplu, nie wyplacisz sie<3 31:13 HAJL HISZPANSKI TIM I RETARDOWANE POLACZKI ;;]];];;]];];];
Goniony przez br team
/Dax.