Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2007, 19:20   #400
Ptakuba
Zbanowany

Data dołączenia: 03 06 2007
Wpisy bloga: 4

Domyślny

@Kilka up: No racja, Tibia powinna być HnSem polegającym jedynie na ciągłym tłuczeniu potworów...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez RAULITO
Buahaha Tibia to teraz shit podobny do diablo,Mu czy tez Ko.
Rzall.org.br Na prawdę.
Ktośtam napisał, że Tibia urzekała prostotą - to se w sapera pograj.
Ludzie mówią, że robi się z tego OTS - jeśli tak, to chyba będę grał na OTSach skoro najlepsze upy cipów wyprzedzają o rok.
Nie rozumiem czemu niektórzy z was uważają, że powinien być to tylko najprostszy HnS. Niektórzy mówią, że z Tibii robi się RPG jak Diablo - a wiecie jaki to typ gry Tibia? MMORPG Jak RPG ale przez internet. Przez lata był to MMOHnS nazywający się RPGiem. Teraz wreszcie jakiś krok w przód.
Martwią mnie trzy rzeczy:
1. Mówią, że gra w pełni darmowa z opcjonalnym pacc, a tak naprawdę jest to płatna gra z darmową wersją demo.
2. Gracze - lamerzy, debile, nooby, idioci, boterzy i inni którzy grają wyłącznie dla kasy, hakerzy, ludzie którzy oceniają ludzi po lvlu, grają tylko dla lvla i uważają kogoś kto gra dla czegoś poza lvlem za nooba. Zaledwie 1/8 graczy nie zalicza się do żadnej z tych grup...
3. Knighci coraz bardziej zmierzają w kierunku stania się żywą tarczą. W letnim up coś zyskali, a teraz znów tracą. O ile pal będzie przydatny na martwiaków, to knight straci wszystko i nie będzie miał żadnej roli w grupie.

BTW: Haha! A teraz będę wymiatał was błyskawicami i ogniem mojego roxi0r haxx0rskiego 10lvl maga, dzieci update'u bo zrobiłem go przed upem!!!

Ostatnio edytowany przez Ptakuba - 15-11-2007 o 19:59.
Ptakuba jest offline