Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2007, 18:25   #402
Napster
Użytkownik Forum

Napster's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

@Raulito:
A idź w piz**, ja Cię nie zatrzymuję..

@gfdhh czy coś tam (żal nick -.-):
Jeżeli nie masz kasy, a chciałbyś kupić pacc'a to idź na ulotki, graj w fasole, bierz udział w konkursach rożnych, może graj w Dużego Lotka (kiedyś musi się udać ). A co do leczenia knighta..nie musiałeś go wybierać, chyba wiedziałeś, że knightem na facc'u ciężko się uleczyć bo z zaklęć to tylko exura..jeżeli dalej narzekasz to zrób sorca, druida, palla. Teraz palkiem na faccu można grać.

@coś tam o tych best miksturkach:
Wiadomo (jak dla mnie) że te najlepze mikstury (eliksiry, nowe life fluidy, czy inne gówna) będą do kupienia na pacc area

@coś tam o facc, czemu nie ulepszacie, plx help:
CipSoft nie ma zamiaru ulepszać facc'a gdyż jak ktoś napisał, ma on zachęcać do kupna pacc. To dla Polaków jest dużo pieniędzy te 90 zł (ja daję 70 zł koledze i on mi kupuje przez tibia.com). Ogólnie pacc kosztuje 19.95 € czy jakoś tak. Więc to nasza wina (albo i nie), że mamy taką walutę .

@ktoś tam:
Zaklinać bronię będą mogli druidzi i sorcowie z aktywnym kontem premium .

@ktoś tam2:
Nie sądzę, aby pall mógł zaklinać kuszę, speary etc. Jakiś kolega mi mówił, że ma być dodatkowy arsenał broni dla palka (nowe arrowy, etc).

A co do update'u to jak inni...nie mogę się doczekać . Wreszcie druid będzie szanowany i będzie można normalnie expić profesją magiczną.

To tyle, mam nadzieję, że ktoś zrozumiał, nie musicie się ze mną zgadzać.

Pozdro .
Napster jest offline