Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2007, 19:27   #415
gfdhnfghbgjnghnjmhfkfbgfb
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Napster Pokaż post
@Raulito:
A idź w piz**, ja Cię nie zatrzymuję..

@gfdhh czy coś tam (żal nick -.-):
Jeżeli nie masz kasy, a chciałbyś kupić pacc'a to idź na ulotki, graj w fasole, bierz udział w konkursach rożnych, może graj w Dużego Lotka (kiedyś musi się udać ). A co do leczenia knighta..nie musiałeś go wybierać, chyba wiedziałeś, że knightem na facc'u ciężko się uleczyć bo z zaklęć to tylko exura..jeżeli dalej narzekasz to zrób sorca, druida, palla. Teraz palkiem na faccu można grać.

@coś tam o tych best miksturkach:
Wiadomo (jak dla mnie) że te najlepze mikstury (eliksiry, nowe life fluidy, czy inne gówna) będą do kupienia na pacc area

@coś tam o facc, czemu nie ulepszacie, plx help:
CipSoft nie ma zamiaru ulepszać facc'a gdyż jak ktoś napisał, ma on zachęcać do kupna pacc. To dla Polaków jest dużo pieniędzy te 90 zł (ja daję 70 zł koledze i on mi kupuje przez tibia.com). Ogólnie pacc kosztuje 19.95 € czy jakoś tak. Więc to nasza wina (albo i nie), że mamy taką walutę .

@ktoś tam:
Zaklinać bronię będą mogli druidzi i sorcowie z aktywnym kontem premium .

@ktoś tam2:
Nie sądzę, aby pall mógł zaklinać kuszę, speary etc. Jakiś kolega mi mówił, że ma być dodatkowy arsenał broni dla palka (nowe arrowy, etc).

A co do update'u to jak inni...nie mogę się doczekać . Wreszcie druid będzie szanowany i będzie można normalnie expić profesją magiczną.

To tyle, mam nadzieję, że ktoś zrozumiał, nie musicie się ze mną zgadzać.

Pozdro .
1.Nick bo przez 30min nic innego nie chciało wejśc
2.Mówiąc że niektórych nie stac na PACC nie mówiłem osobie (po co mi na 90dni większe umiejętności,miejscowości? to tylko obrazki na monitorze.)
3.Oto co mi sie udało zdoby na innych profesjach
Drut:17lvl
Mag:13lvl
Pall:9lvl
Knight:16lvl
Grałem innymi ale na knighcie po śmierci najmniej sie trace..

Ostatnio edytowany przez gfdhnfghbgjnghnjmhfkfbgfb - 15-11-2007 o 19:39.