Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2007, 19:38   #418
Hybki
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 11 2007

Szczęśliwy :)

Zalogowałem sie nawet zeby odpowiedzieć w tym temacie
Moim skromnym zdaniem tibia z prostej łopatologicznej gry zamienia sie..w sam nie wiem co.
Cipsoft duzo rzeczy zgapia z innych gier,a tibia robi sie wg.mnie zbyt skomplikowana..a jak dodadza te klejnoty i inne bajery...ahh ..szkoda gadac

Zimowe miasto (svargrond) w ostatnim updacie- diablo II.

Klejnoty wsadzane do broni- diablo II

Palladyn święty wojownik- diablo II.Jeszcze tylko aury mu dodadzą i żeby walczył wręcz.

Mikstury- chyba nic juz nie musze mówic...

Nie chce mi sie dalej wymieniać.Niektore nowe bronie przypominają bronie z diablo II.

Przestałem grac w tibie po ostatnim updacie.Gralem knightem, zeby nie było Moj nick brykus jak cos.
Znudziło mi sie bicie dragów na 30 lvlu bez waste.
Teraz z tymi żywiołami..hmm..Dobra powiedzmy ze to jest ich pomysł.Nie jest najgorzej, zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce.
Moze to wyjdzie tibii na dobrze( i zapewne tak bedzie, co pol roku wszyscy narzekaja na update..nie przypominam sobie aby było inaczej) ale dużo starych graczy po prostu przestanie grać.
Gdyby nie to ze w diablo nie mozna jechać powyzej 99 levela dalej bym grał.

Tibia staje sie wg. mnie załosna, moze niektorym sie to spodoba, ale ja na 100% do tibii nie wróce.

ps. dodam jeszcze jedno- do tych co narzekają ze nic dla facc nie robią.Zrozumcie, ze wlasnie O TO IM CHODZI ! Coraz wiecej zdesperowanych 50-60 lvlowych knightów jest zmuszonych do kupienia pacca! Grac w tibii bezpacca to jak kupic sobie 7-daysa wyciagnac czekolade i zjesc samą bułke

Aha i zalosnie troch zrobili ten zywiol smierci..zywiol smierci..jak to brzmi ^^ zywioł to zywioł akurat z tym to przegieli.Aha i podejrzewam ze ukrócą calkiem knightowi mozliwosc uzywania jakichkolwiek run I dobrze.Ale do tibii,powtarzam,nie powroce za zadne skarby

I jeszcze do tych co pisza posty w stylu " updejt jest zly koncze z tibia jezu ludziee"- Nie zdajecie sobie sprawy,ze wasz post nic nie wnosi do tematu,nie mozna o nim podyskutować i tylko was wysmieja / nie zwroca na was uwagi? No coz..sa ludzie i monitory..

Ja pisze posta zeby cos wniesc itp a nie zeby sobie napisac..Zreszta to moj 1 post na tym forum

To tylko moje skromne zdanie

Pozdrawiam,i jak zwykłem mawiać

---
ave
---

Ostatnio edytowany przez Hybki - 15-11-2007 o 20:02. Powód: Bo przyszły mi do glowy nowe rzeczy :D
Hybki jest offline