Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2007, 19:44   #1447
Wesha
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 04 2007
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Imię: Veshgar
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Poziom: 61
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez albert0 Pokaż post
Uwazasz te to co robilismy przed wojna bylo 'zle'? Poczekaj do konca wojny low-lvlowa cipo. I tak - oceniam cie po tym jaki masz lvl, a dlatego, ze nienawidze takich jak ty, ciot ktore nic nie moga zrobic w jebanej w gierce 2d i pisza pierdoły, płacząc na forum, w sprawach, o ktorych nie maja zielonego pojecia. Gówno wiesz o taktyce, czy 'walce' innej niz pk wiec poprostu zamknij ryj

K, macie wiecej fragow w smiesznych war statsach Cynis of'Baca ktory dolicza kazdego nooba ktorego zabijacie. I CO Z TEGO? Spojrz na fakty; robimy wiecej expa niz wy, a w dodatku juz 11 osob sie od was wyplacilo (od nas dla przypomnienia 0).

Ostatnia sprawa. Mam w dupie kogo zabijacie, o ile nie jest w Oven/Cf/moj rl. Zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni
Nigdy do ciebie nie mialem szacunku,. byles j iejstes najbardziej nie lubiana postacia z Oven przeze mnie! jesli myslisz ze ejstem lovl-lvlowa cipa to sie mylisz Veshgar to jest przykrywka. mam chara o wiekszym lvlu niz ty i co mi powiesz teraz? Lvl nie robi roznicy chcesz przyklad? porownaj kto jest lepszy Amenum czy Tailer/Fraten czy nawet od was Ancient Sorcererr.. jakos prawie dodani w temacie Cynisa sa od Oven/CF/Vk tylko 2 fragi na Aresti Aliano sa dla mnie niejasne. 11 osob sie od nas wyplacilo i co z tego? Zobaczymy Ovenowska lazjo po wojnie kto bedzie sie smial
Wesha jest offline   Odpowiedz z Cytatem