Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Johanes19
Użytkowników czytających ten temat: 189 (zarejestrowanych: 60, gości: 129)
xDD duzo troche
mi sie podoba ten nowy up, moze wroce z ots'a na mojego 25lvl sorca xDDD i kupie pierwszy raz pacc'a xD
niektozy to tylko narzekac umieja ze ots sie robi z tibii, a co ma stac w miejscu i nigdy cip'y nie maja nic dodawac??
|
Taa, mi sie wydaje, że ci co narzekają, że z tibii się ots robi, to na otsie pewnie nie grali. Tylko usłyszeli "O ja ots! To jest zue!111 A kysz a kysZ!!11łan". Tak naprawdę, to na ots'ach jest tak łatwo, że tylko dzieci neo tam grają... albo szukający innego klimatu. Wiem, bo sam grałem na pewnym ots'sie i było tak łatwo, że wróciłem do rl tibii... to było jakiś rok temu, jak mi coś nie poszło w tibii

.
@Topic
UPdate rulez!
Ciekawy jestem co z tego wyjdzie. Bardzo ciekawi mnie wątek paladyna. Myślę, że ten update przyniesie to, że każda profesja będzie oryginalna i profesje będą się nawzajem potrzebować. Np. knight potrzebuje sorc'a/druta żeby mu broń zaklęli. To wzmocni klimat RPG! Oczywiście zawsze znajdą się narzekający, normalka... Ciekawe co dalej!
@Edit
Zauważyłem, że teraz każdy pisze "Fajnie było jak była tibia 7.6". A to przecież widać, że nawet wtedy o tibii nie wiedzieli... nie mam tu na myśli wszystkich. Sam się przyznaję, kiedy zaczynałem moją przygodę z tibią, to była właśnie tibia 7.6, a wtedy byłem kompletnym newbie... Także nie znam tego "czegoś" co było w tym kliencie.
Pozdrawiam