Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2007, 23:56   #556
Driger
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 04 2007

Imię: Driger
Gildia: Animowcy
Świat: Real
Poziom: 666
Skille: Anime
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zlotyelvas89 Pokaż post
Dregar
Ah chcialem jezszce dodac iz jako pierwszy z Nebluli mialem full barbariana i warriora a jako 2 pirata w jaki sposob tego dokonalem wszyscy wiedza i nie wstydze sie tego ale bylem to JA i w jakims tam malutkim % bede zapamietany.... pzdr
To co ze jako pierwszy miales te outfity ? , Jak wyszedlby nowy serwer tez bym mogl sobie wykupic przeróżne outfity , kasa z allegro i juz . Ale po co Outfity nic o nikim nie swiadcza czy jest dobrym graczem , dla mnie to jest ogolnie posmiewisko te TRUDNE QUESTY NA OUTFITY , przed tym uptade tak zapowiadali (bedzie trzeba wykonac trudne zadania i wykazac sie odwaga by zasługiwać na nie) Ogolnie to polew jak zobaczylem jakie to trudne questy

Co do castora to akurat nie jest zly tak mi sie zawsze wydawalo i wydaje bo w sumie z rla to go nie znam , .. ciekawe to by bylo jakby bez paymentow puscic , tylko ze castor , ja nie wiem , ale mi sie wydaje ze twoi koledzy z gildi raczej niepoparli by tego pomyslu :> tak mi sie zdaje ;p coniektorzy przynajmniej

Nie lepiej bylo bez "wojen" na servie ? tak to albo przesiadywanie w pz , exp exp , bum padasz , kasa z pacc zmarnowana i czas .. potem kolejny czas coniektorych zmarnowany na przesiadywaniu na forach , bluzganiu sie itp

Jak tak bardzo chcecie wojen "dla zabawy" nie lepiej urzadzic na nebuli wielka noob wojne ? Przypomniec sobie czasy jak bylo na poczatkach serva ? .. 2 gildie po 30 + ludzi ? Mysle ze by byla niezla zabawa , gdyz niekazdy by sie balo o takie lvle i by byly fajne open battle w miare

Pozdro \,,/
Driger jest offline