Zobacz pojedynczy post
stary 16-11-2007, 01:53   #465
Dziki_Osiol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 06 2007
Lokacja: Kołobrzeg

Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 165
Skille: 666/69
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Foxbee Pokaż post

. Jak trafnie zauważył jeden z graczy na forum tibia.com, Cipsoft w ostatnich uaktualnieniach nałożył na wszystkie profesje szereg limitów i ograniczeń, jak np. Soul Points, Stamina (którą jednak jestem skłonny zaakceptować, jako swoiste ograniczenie dla "nałogowych" graczy),
zostało to wprowadzone w ramach walki z boterami o ile mi wiadomo
Cytuj:
Kiedyś, gdy zadaliśmy pytanie o profesję można było usłyszeć...
- Gram sorcem!
I już wiadomo było, przynajmniej dla doświadczonych graczy, że osoba idzie, że tak powiem, na łatwiznę. Gdybyśmy z kolei usłyszeli...
- Wybrałem palka...
Aha! To nie za łatwa profesja, trzeba będzie się długo męczyć z walką włóczniami, potem drogie strzały i bełty. Słowem - zawód paladyna nie był łatwy,
zawod knighta byl uwazany za łatwą w prowadzeniu...
od jak dawna grasz?kiedys sorkiem biegalo sie do 50~ lvl ze skull staffem i war hammerem na larvach/rotach ^^
Cytuj:
i tym, że rycerz będzie miał "swoje" kreatury, a mag "swoje", z którymi będzie mu się opłacało walczyć. To może dotyczyć szczególnie stworów silniejszych.
teraz tak jest...

Cytuj:
Jeżeli ktoś grał w Tibię, to szybko odnajdywał tę nutkę tajemniczości, dzikości - nigdy nie wiedziałeś, czy po drodze do Venore nie dopadnie cię Olbrzymi Pająk, który zawędrował do ludzkich osad, ścigając jakiegoś śmiałka. Często trzeba było kombinować, omijać ograniczenia.
popieram,popieram to było coś...

Cytuj:
Z pewnością nie jestem pierwszą osobą, która podnosi ten problem. Chodzi mi oczywiście o możliwości posiadacza konta FACC w porównaniu do PACC. Cipsoft podejmuje nieostrożne kroki, dając swoim żywicielom coraz więcej przywilejów. Przecież już połowa Tibii to teren dostępny tylko dla PACC, tak samo z potworami, questami i wreszcie ogólnie - uaktualnieniami. W większej części dotyczą one posiadaczy kont premiowych. Dla przykładu wypiszmy sobie niektóre takie zmiany w nadchodzącym update:
- nowe obszary wiejskie, a w szczególności możliwość zakupu gospodarstw,
- nowe czary, bo czy zawsze nie było tak, że większość z nich dostawali tylko PACC?
- Wiadomo, o co chodzi.
pewnie ze wiadomo: Płacę-wymagam.o czym tu dyskutować jeszcze?
Cytuj:
Chyba, że pomoże stopniowe udostępnianie starych terenów premiowych, jak Darama, czy Ankrahmun...
oby nie...tłumy wulgarnych,nieokrzesanych "noobów" wbijające na necro albo tomby?nie, dziękuję...nie mowie ze wsrod pacc nie ma takich graczy...po prostu jest ich mniej.jak juz mowiłem...płacę-wymagam.

Cytuj:
Lub raczej - nierównowaga żywiołów. Nie mam tu na myśli tylko zapowiadanych nowych siłach natury - chodzi mi także o ogólne zmiany i wprowadzanie nowych elementów gry znikąd - nie mających podstawy w dotychczasowej konwencji Tibii.
nie wiesz jak to bedzie rozwiązane,a juz narzekasz...

jeszcze tylko parę słów...szanuję to,ze masz swoje zdanie oraz Przedewszystkim to, ze potrafiłeś je uzasadnić i poprzec.masz swoj punkt widzenia i potrafisz przedstawic go innym.gratulacje ci za to sie nalezą,szkoda ze takich userow jak ty jest tak mało
pozdrawiam,Dziki~
09:43 Piecia lordzik refugii [19]: Sell Valconia Rod
09:44 Vengard [30]: valconia rod....XD
09:44 Dziki Osiol of Refugia[119]:sam wal
09:44 Master Zdzislaw [20]: ^co za gey;D
trade chanell potrafi byc zajebisty
Dziki_Osiol jest offline