wiem ze polemika (tak,wiem co to znaczy

) z modkiem nie jest moze najlepszym pomyslem ,ale coz,sprobuje
dear Vil-u, po kolei jak leci :
1. nie porownuj,prosze jeszcze raz,nie porownuj WoW-a do Tibii- są to dwie,całkowicie różne gry,różniące się od siebie praktycznie wszytkim,przyciągające do siebie graczy zupełnie odmiennymi atutami,mające odmienne systemy rozgrywki... długo by tu jeszcze wymieniac
2.
Cytuj:
W WoWa nie grales, slyszec tez o nim nie slyszales za duzo. Zupelnym przypadkiem w WoWa graja z reguly ludzie 19+, w moim przypadku ulozylo sie tak, ze w gildii bylem najmlodszy. Pytanie, jaki procent ludzi grajacych w tibie zdazyl osiagnac pelnoletnosc ?
|
mam juz swoje lata,nawet więcej niz myslisz zapewne

czy to znaczy ze nie mogę grać juz w Tibię,powinienem przejść na WoW-a? zdziwię cię może, grałem w WoW,nawet sporo czasu... jednak wróciłem do Tibii...o czymś to też świadczy,prawda?
3.prostota gry też sie liczy.mimo ze pozwala to grać ludziom <10 lat,prostota tez w sobie ma cos...chociaz moze za bardzo uprościłeś ten przykład z walką... ;]
4.
Cytuj:
...przy pomocy czegos nazywanego powszechnie skillem pokonac znacznie lepiej wyposazonego przeciwnika.
|
w Tibii tez jest to mozliwe,jak najbardziej.
Cytuj:
poza tym przypominam, ze dyskusja nei dotyczy WoWa.
|
zamiast zrobic porządek z tymi co zaczynają tu porównywac tibie do wow-a (usunąć posta,dac warna czy co tam jeszcze) sam podejmujesz z nimi dyskusje...z rozżalonymi 12-latkami nie da sie tak rozmawiac

na koniec: nie,nie bronie Tibii,nie,nie najeżdzam na wow.
po prostu wyrazam swoją opinię.
@topic: są juz screeny (calkiem sporo) z TS. zapowiada sie baaardzo ciekawie ;]