Jestem nowym graczem aczkolwiek mysle ze w chodz troche juz o tej grze wiem

To bylo tak na wstep, jesli chodzi o temat moim zdaniem bardzo dobry !! i gratuluje pomyslu, jesli mam byc szczery jeszcze nigdy nie spotkalem sie z takim chamstwem w MMorpg jak w Tibi
Wiekoszosc graczy jedyne slowa ktore zna to ****************
Nie wiem co chca tym osiagnac... i jesli chodzi o "prawde o Polakach" w tym artykule to po miesiacu gry juz musze sie z tym zgodzic wiekszosc polskich graczy jakich spotkalem na swojej drodze to poprostu "chamy" zdarzylo sie naszczescie kilka wyjatkow
Denerwuje mnie jeszcze np. siedze sobie na jakims respie mam niski lvl przychodzi koles jeszcze z nizszym i mowi "leave" a jesli nie wyjdziesz zaraz jakis char 100+ odzywa sie ze hunted... i czy to ma jakis sens ?? sam posiadam sadze ze nawet dobre Pro ale nie wykorzystuje tego notorycznie wsumie to wogole tego nie wykorzystuje bo jest mi to zbedne...
A co do szwedow moim zdaniem bardzo mili i przyjaznie nastawieni gracze poznalem dwoch a z jednym teraz czesto chodze na Dragi itp i raz ja mu go blokuje raz mi on a nigdy nie spotkalem Polaka ktorego nie znam w rl zeby zapropowowal taki wypad
Rowniez jesli chodzi o desert questa zbierali druzyne oczywiscie Polacy i po wykonaniu questu i wyjsciu z "price roomu" cala trojka rzucila sie na mnie i mnie ubila i czy to jest normalne ??