Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Leirdek
Niestety muszę powiedzieć ci ale jeszcze nie masz powyżej 16 lat.Dizecko podnieciło się że jest pro evul bo gra w jakąś szmatę pokroju Wowa.Tibia jest jedną z lepszych MMORPG ponieważ jest za Free!Co,rotki i swamy ci nie starczają?Ja tam zawsze będe wierny Tibii,ponieważ grafika 2d i mozliwość grania z całym światem będzie zawsze znakiem rozpolnawalnym wśród innych MMO.
ONLY TIBIA 2D! 
|
Jakbys chcial wiedziec to mam 16 i wole sobie kupic WoWa, bo w Tibii i tak wszystk prowadzi do kupienia PACC...
Powiedz mi np. na 80 lvlu dalej bede na slimach chodzil??
ofc juz w to rok nie gram ale dla przykladu...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Atheling
Wow lepszy niz tibia? Jest mozliwosc 10 dniowego triala grasz 10 dni za free. mechanizm wow jest lepszy ? sprubuj wyzucic itemek na ziemie, to wlasnie wow jest dziecinny nastawiony na dzieciaki under 16 lat zeby je graficzka ladna zmamic a nic wiecej tam nie ma...tibia ma najleszpe mechanizmy gry jakie dotad spotkalem w innych tego typu grach ..wiec przestan pieprzyc jak polamany..nie udalo ci sie w tibi to chrzanisz glupoty. W wow albo okonasz potwora albo nie w tibi mozesz malym levelkem kominowac takei akcje ze glowa boli, poakz mi to w tak droim wow..no kurzce ja piernicze pseudo madre istoki
|
kurcze chlopie... z tymi mechanizmami w tibii to mnie rozwaliles XD znajdz mi jakis mechanizm to ci oddam poklon

wogóle w tibii nie ma prawie wcale animacji a jak jest to potwór porusza sie na 3 obrazkach i to jest chodzenie moba... Widac, ze nigdy nie grales w WoWa... ja gram juz rok i najmladsza osobe, która spotkalem to miala 13 lat a w tibii spotkalem 6 letnie dziecko Oo
i tak tibia prowadzi do pacca, bo na wiekszym lvlu juz sie nie da bez niego zyc..
a w WoWie kupisz sobie guesta na 60 dni za 120 zl i masz frajde... u mnie w szkole nikt w liceum nie gra w tibie tylko w WoWa a w gimnazjum nawet tylko 10% uczniów w szkole gralo w Tibie...