Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sorcer_Pips
Tu masz rację  Ja na gsach wogóle się nie leczyłem ;]
A BP manasek miałem przez około 40 lvl nietknięty i tylko z 3-4 manaski użyłem w tym okresie ;]
|
Tja 5x mowisz o swoim 50 palku? Porównaj sobie exp na d lairze edron, jak sie bedziesz leczyl? Jak ma ci 80 palek expić na gs island, skoro we zapierdoli ci 300 na ture, a jak będą 2-3? wyleczysz sie z tego? Wątpie. Frosty to też już przeszlość... Poi dls też nikt już nie poklepie przed 200 lvlem
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kllemens
moim zdaniem jest sptawiedliwosc bo kiny zobacza wrescie co oznacza wydawac miliony na hunta....sorce to czuly od zawsze...mnie wyjscie z dp kosztuje prkatycznie 10-15k conajmniej....i nie wbije na tym ~25% lvl( mam 75) a kin na 84 kumpel lata se po ofie prawie nic nie uzywajac ma zarobek, a nam sorcom jak sie zwruci TO JEST OKAZJA SWIETOWAC taka jest prawda....gdzie mamy naj lebszy exp solo? na dragach.... a tam wasta to nic nowego...  tu wasta tu wasta i z kad brac kase na hunta? no wlasnie....kiny mogly hunic caly czas na my glowkowalismy jak tu kupic manaski....teraz kiny troche se powydaja na hunta choc juz wiekszosc z nich pewnie sie dorobila fortuny....
pewnie teraz mnie wygwizdaja ale taka prawda update wrescie pozwoli porzadnie grac sorcowi........ 
|
Ja pierdole, dziecko neo...
Nie pamietasz już jak 110 ms latał po d lairze ven bijąć 200+ z visa? Drag w 2.5 sec? Właśnie kina był zawsze udupiany, a gdy przyszedł sprawiedliwy update, to wy go wygwizdaliscie...