Cytuj:
Oryginalnie napisane przez durel
wg mnie ZAJEBISCIE!!!!
w koncu wiencej czarow, kamienie do broni tak jak gemyu w innych grach, w koncu nie bedzie tak ze knight bedzie na kazdym huncie zarabial w cholere kasy (sam gralem knightem i wiem jak jest...) a sorc po demon huncie jezeli nie spadna mu wartosciowe rzeczy to idzie sdki robic
pozatym noew czary dla palka, teraz mozna powiedziec ze bedzie wyrowanie! o ile to co mowia jest prawda ofc
widze ze cipsoft dazy zeby to byla gra zespolowa a nie...
7.9 sorc sam na demonach, wrl, z blokerem jedynie dle na poi i niewiarygodne ilosci expa
8.0 knight 24/7 na frostach gdzie ma pareset k kasy w tydzien + w cholere expa...
chyba wracam do tibii.... ;s tylko ze teraz nie wiem kim grac, kazda profesja kusi
|
gosciu co ty w tym tak fascynujacego widzisz, tibia do niedawna byla orginalna gra ktora zarazala, po czym nadchodzocy update obraca tibie o 180* moim skromnym zdaniem bolt to bolt sword to sword a nie jakies czary mary i c**j wie co jeszcze. niech tam sobie magow polepsza bo mi wsumie ich zal bo co pujda na hunta to waste... ale po co te zywioly dal palka czy knighta... porazka N/C..