moje obserwacje dotyczace update
Strzaly, zywioly i sila exura vita
jako ze moj kolega pozwolil pograc na tescie swoim pallkiem to z ciekawosci porobilem kilka badan. najpierw sprawdzilem sile palla na dragach + dl na deep fibula. Dragi sa bardzo podatne na lód, tak samo dle. Mozna wiec wnioskowac ze msom bedzie sie swietnie expilo na frostach (ich zywiolem ma byc ogien). gdy pall wali z tych nowych strzal to ciacha i z melee i mocy tego czaru JEDNOCZESNIE. Pallki naprawde nie maja co plakac, bo ich sila jest nadal bardzo duza. Sila vity wczoraj na tescie byla smiesznie mala ale dzis sie poprawila ponad dwukrotnie.
Nowe wandy/rody
Sila "woi" i "tempesta" pozostala taka sama ale zwiekszyl sie... DYSTANS! Sprawdzalem tempesta i mozna z niego ciskac z odleglosci 3 kratek. Dobra sprawa. Tylko nazwy sie zmienily.
EXORI Mort, Frigo, Vis, Flam etc
Mozna z niego tez walic na dystans. (chyba 3 kratki).
Sila zostala podobna, moze troche ulepszona. Nie jestem pewien bo koles ktory walil we mnie hity mial 73MLVL a rose ma "troche" mniejszy wiec nie mam porownania. Bardzo dobra sprawa poniewaz bedzie mozna bis na hydrach 2x ds + vis z daleka bez utamo :*
Pallki i ich luki/speary
Z luku bedzie mozna strzelac na taki zasieg jak wczesniej, jendak zasieg spearow i innych broni jednorecznych zostal zredukowany do 3~4 kratek. Skoncza sie ludzie co nogdy nie mieli luku w lapce

I w koncu bedzie mialo sens naparzanie z arlabesta.
"ue" i "energy wave" druida
Sile ma.. oszalamiajaca. Ten ed jebal we mnie tak do 450 z ue i tak do 350 z tego najlepszego wave (roslinnego chyba, ssa nie mam). Pogrom. Wyobrazcie sobie teraz team ze ek luruje na poi 6 dl powiedzmy i ed rozwala to wszystko na 3 fale (750 many razem).
potiony
Bardzo dobry pomysl... Knight sie leczy tez mocno, a druid/ms na utamo moze sie obronic jak go goni cos mocnego, a mu sie mana konczy.
@marmicc
nie ma takiej obawy ze sie nie uleczysz przy kilku dragach... ja sie tym pallem przy 2 dl bez problemu leczylem srednimi potionami.

-----edit----
best hit tego drutka z frigo/vis we mnie to byl 114. wiec liczac ze pall ma dobre eq i skille (chyba u frigo sie arm liczy, nie jestem pewien) i ze to jest pvp to w takiego draga tak z 240~ jebnie.
@down
ty za to ze moge potestowac twoim charem