Cytuj:
to czemu sorcowie nie stawiali botow? czyzbys przyznal maja co innego na mysli ze knight jest banalna profesja? i którzy a nie "kturzy"
|
Moze sie bali ze sie zatnie? Przeciez maja taka mozliwosc (atak with exori vis :F)
Cytuj:
Roznica jest tylko w mozliwosciach leczenia, ktore to wkoncu zostaly sprawiedliwie ustawione.
|
Zeby to leczenie bylo sprawiedliwe to by chyba musialo exhausta nie byc (albo zmniejszajacy sie do ulamkow setnych sekundy wraz z lv :|)
Cytuj:
Jesli sie nie myle exura sio z 70 mp podnisiono do 140 - co jest jakims zartem chyba.
|
No co ty
Cytuj:
Z dnia na dzień to wszystko się będzie zmieniać,pamiętacie co było z assassin starami?
|
ta assasin stary sa bardzo sprawiedliwe wzgledem ice rapierow.
(cena, zasieg atk i samym atakiem)
Cytuj:
Hah i chce zobaczyc jak biedny sorc bedzie lapal 3 frosty na klate
|
utamo vita, manas za 300 i leczy sie jak paladyn xd
Cytuj:
Nie bedzie juz tak ze taki Orsh ci sypnie combo w sekunde za 3000hp, beda bic mocniej ale bez spamu, co ma wyrownac szanse miedzy sila moba a zdolnoscia leczenia blokera.
|
co mnie obchodza bossy, skoro na wojnach na swiatach pvp to zupelnie inaczej wyglada. Myslisz ze ludzie sie dostosuja do mozliwosci leczenia najtow? lol
Cytuj:
Powiedzcie mi ile potworow a grze jest na tyle silnych ze srednio bije wiecej niz 600 hp w kazdym hicie?
|
Wez tez pod uwage ze pic drinka co chwile to troche dziwne tymbardziej ze to 400gp ponad kosztuje z tego co sie orientuje.
Cytuj:
i pokaz mi ms/ed ktory jest w stanie leczyc takiego knighta przez 6-8h hunta? (moze ty?)
|
niedlugo ng albo proxy zrobia skrypta ze druid bedzie cie leczyl od ilus hp i bedzie mozna samemu expic :s
Cytuj:
Teraz wreszcie gra zaczyna stawiac na roznorodnosc, na strategie i taktyke walki a nie tylko na glupiej brutalnej sile.
|
Teraz stawia na sile ktora przewyzsza leczenie knighta xd