Zobacz pojedynczy post
stary 16-11-2007, 20:06   #449
Master Bonczek
Użytkownik Forum

Master Bonczek's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 113
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek Pokaż post
(*,*)
-\M/-
_/ \_

Super Maxu ! Chcesz ? to masz : ).

@Tego calego shitu, osoby zwane " RL'ami ", dobrze wiedza co im powiedzialem, wybraly wlasna droge. To wiec czemu mam za nimi podarzac ? Kontakt mamy doskonaly , wkoncu to tylko gra, a to ze zrobili cos moze " lekko " nieodpowiedniego , i ze nie kazdy znich chce sie z tym pogodzic to coz... sorry blagac ich nie bede o zmiane zdania.

@Bonq, Skramer & Dream Team

Wy naprawde jestescie tak ograniczeni ze lykliscie iz Falcon Aka Adrianek rzucil laske dla gry ? XD
( - 1pkt za brak inteligencji! ).

Sądząc po poście Kermita to jedna nie macie takiego świetnego kontaktu tylko odpowiedz mi na jedno pytanie - kiedyś pisałeś, że grasz dla przyjemności i możesz stracić chara bo ci nie zależy - to dlaczego wyszedłeś z gildii, gdy nadażyła się okazja do niezłej zabawy? obsrałeś się?

A co do falcona to pokaż mi gdzie napisałem, że uwierzyłem w to co ktoś tam pisał? może rzucić nawet swojego chłopaka i mam w to wyjebane po prostu stwierdzam fakt - wystarczy sprawdzić ile dziennie jest on-line, domyśleć się, że normalny młody człowiek wraca ze szkoły/pracy koło 15-17 i jeżeli on gra po około 7-10 h dziennie to zakładając, że zaczyna o 15 to kończy conajmniej koło 22 + ewentualne odrabianie lekcji, jedzenie, kąpiel i odpoczynek... coś mi dnia brakuje wniosek? prosty....