@X-zer0
Prosze o rekrutacje. A wiec:
Elf
Imie: Exoriss albo Nedell
Out:

Historia: Od mlodego trenowal walke mieczem. Nie wychodzilo mu to jednak. Zalamany chlopak ktory pochodzi z bogatej szlacheckiej rodziny, nie wiedzial co poczac. Zaczol trening lukiem i magia. Jest to jego specjalnosc. Jest to mlody elf w wieku (niewiem jak to uznajesz ale elfy zyja dlugo wiec w naszym zyciu ma on 17 lat a w twojej histori niech ma 170 lat xd). Prowadzi nudne zycie jako mlody i rozpieszczany nastolatek. Pewnego dnia wyrwal sie z domu by posmakowac przygody. Zalamani rodzice wyslali poscig straznikow. Chlopak nauczyl sie wiele w samotnosci. Jego charakter bardzo sie zmienil. Wojsko uznalo ze mlody elf zgino i to na dobre. Uznano ze jest nie zywy. Chlopak uciekl od terazniejszosci, szuka ludzi do platania sie po swiecie.
Cechy charakteru: W walce bezwzgledny, pomocny, z nuta humoru, zazwyczaj sie nie uzmiech, zawsze pomocny.
Niewiem czy jes dobrze ale mam nadzieje ze ta. I masz mnie dac w wiekszoscie partow bo w twoim wczesniejszym super fakeu mnie nie bylo!!!111oneone... Jesli bym mogl to prosze cie zebys dal mnie jako postac pozytywna.