Temat: Only Nerana
Zobacz pojedynczy post
stary 16-11-2007, 23:25   #6656
DJ Necro
Użytkownik Forum

DJ Necro's Avatar

Data dołączenia: 26 08 2005
Lokacja: Wioska zapomniana przez Boga

Stan: Na Emeryturze
Imię: ~Soul
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ulotne
Świat: Nerana
Skille: ...
Poziom mag.: 49
DJ Necro ma numer GG 9310248
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raxev Pokaż post
@Szkapa:
lol, 6666 post ;d

No więc zacznijmy od tego, że najpierw czyta się wszystkie notki o update, a potem się wypowiada.

1. Ulepszanie broni przez kryształy daje ilość strzałów do wykorzystania, a nie jest na czas. Prościej mówiąc, działa na takiej zasadzie jak niektóre amulety, zadajesz hit - 1 charge mniej.
2. Na test servie występuje bug, który sumuje wszystkie obrażenia zadane przez człowieka i widnieją one tylko nad jedną osóbką. Tak więc: stoi 5 osób, walniesz gfb i każdy dostanie w rzeczywistości hita za 100, a tylko nad jednym z nich pokaże się suma tych hitów, w tym wypadku 500.
3. Stare UE pozostało, tylko pod innym czarem do wypowiedzenia (i pewnie inną nazwą), a exevo gran mas vis, które widzisz, to zupełnie nowy czar.

@Vassili~:
Powiedziałbym coś na temat Twojej wypowiedzi o rzekomym końcu gry, ale nie chcę zaczynać gadki o botach i innych sprawach.

@cała reszta:
Grats i gl na przyszłość.

1.Przeczytalem tylko to co bylo na glownej bo reszta nie byla warta czytania

2.Popytaj kolegow Tutorow(jesli masz) i zapytaj ich jak wyglada czar pod intakacja exevo gran mas vis albo ile ice ue(nie wiem jak to nazywac) zadaje albo inaczej wytlumacz mi skoro np.stoi pięciu 140 MS wpada drut(130) bije swoje frigo i wszyscy padają?

3.Mozliwe ze stare ue pozostanie ale znajac Botsoft onije usuna Bo teraz bedzie Drut - Pg Ek,Rp -daja rade MS-baj baj maszkaro ... No i co uhy ukradli ?Na to nie ma argumentu

Tibia MIALA swoj styl ale niestety dzieki botsoft :* stracila go i upodabnia sie do innych gier (nie myslic z grafika ) chociazby do Silkroad'a

<mrok> ale mam nieziemską babcie
<mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko
<mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść
<mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć..
<mrok> umarliśmy

13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom

Ostatnio edytowany przez DJ Necro - 16-11-2007 o 23:37.
DJ Necro jest offline