Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon
  czy poza narzekaniem umiesz cos jeszcze? Zle ci - nie graj - wyjdz i nie wracaj - zmusza cie ktos do grania w tibie?
A co robilem po letnim upie - gralem - raz z waste raz bez, raz sam raz z blokerem... Boli cie cos - to idz do lekarza.
Rozumiem ze jak 4 kina w trapie zabije sorca to jest dobrze - ale jak 4 sorcow zabije kina w trapie to jest juz zle... . Lol zalosny jestes... Bo wg mnie to jest wlasnie dobra balansacja kazda postac jest tyle samo warta. Jak magiczne postacic cha szybko expic musza isc z blokerem - jak kina chce poexpic szybko na mocnych stworach bedzie bral druta - to normalne i uczicwe.
Ja wiem ze dla ludzi twego pokroju najwaznijsze jest expienie solo - posiadanie 10000hp i bycie bogiem i miec wyj...ne na reszte graczy.
Jak juz powiedzialem - dostosuj sie do nowych realiow albo przestan grac - nikt po tobie pewnie i tak nie zaplacze.
PS - wkur....a mnie wasze mialczenie ze wam Uhy zabrano - ale to ze nowe lf dajace srednio 600 hp mozna uzywac co 1sek bo tyle wynosi na nie exhaust a nie 2sek jak na UH to juz nie laska wspomniec....
Tym co pier... ze sorca sie nie da zabic po tym upie p przypominam ze najwiekszy mf daje 300 mp - polowe tego co lf knajtom - wiec na manashieldzie sorc i tak regeneruje 2x wolniej swoja mane niz knajt hp.
Zapoznajcie sie z nowymi realiami gry zanim bedziecie pisac pierdoly na forum.
|
A wiesz co mnie denerwuje ? że taki baran jak ty nie potrafi zrozumieć że sorc/drut też niema exhausted na mf i moze sie manasować jak pojebany w dodatku te najlepsze mf sa o wiele tańsze -.-' oraz można teraz co strzał sie leczyć. Teraz niema po co robic 200 ek bo po co ? po to żeby wastować 3 potiony aby z yellow do full sie uleczyć ? Skoro tak ubóstwiasz balansacje powiem ci ze Sd teraz jest 3-strzałowe a teraz idz dziecko zwal konia z radosci że twoj druidek nie bedzie wasotwał po update żal...
Ostatnio edytowany przez Evil Maul - 17-11-2007 o 01:01.
|