Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2007, 05:00   #589
Waw
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2007
Lokacja: Białystok

Stan: Usunięty
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Skille: DURZE
Poziom mag.: Xd
Waw ma numer GG WAWIERNIA HERE
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Safe Pokaż post
ok.
ad1. jedyny kto drze sie u nas na vt jest Sunze
ad2. Sunze nie byl i nie jest liderem - chytba, ze mowimy o gildi, ktorzej rzeczywiscie jest (pamietajac rownoczesnie ze lider gildi nei koniecznie jest battle comanderem).Odrazu odpowiem na pytanie dla ciekawskich - czemu Sunze w takim razie jest liderem Last Hope? - jest nim, poniewaz jak wiadomo lubi zakladac nowe gildie i co za tym idzie listy fragow xD! a tak na zupelnie powaznie jest nim, bo cos mu sie nalezy za aktywnosc i checi, a to ze krzyczy - trudno, taki jest, mute i po sprawie
ad3. Xaemus byl swietnym czlowiekiem, ktory potrafil wymyslec bezkitu zajebiste akcje, ale jezlei przychodzilo co do czego to battle commanderem nie mogl byc, bo nie byl pewny, zamiast mowic co robimy pytal sie nas. No ale niema tego zlego co by na dobre nie wyszlo i wkoncu 'odnalezlismy' zajebistych liderow, jest nim stary owner Redeo - Kuba + od niedawna Gauwartt i Wizz Lowe, oczywiscie pomaga im kilka osob typu Tert,Ja,Sunze,Hidek czy wiele wiele innych o ktorych wypadaloby wspomniec ale nie dzis ;D Mysle, ze oni sa odpowiedni do tej roli i z nimi moze cos zdzialamy, wkrotce...
Poki co spadam postarac sie zasnac.
Elo

Ja też pomagam :|
I NIE KłAM ZE SPANIEM
Waw jest offline