Z tego co widzę szybkość expienia sorcem i druidem spadnie, obecnie bijąc np Draga czy Gsa uderzają 2 visy na ture, to patrząc np na mojego brata 122 ms daje co ture ponad 400 hp, wiec Drag pada po 3 rundach, po update na runde walnie 200+, więc smoka zabije w 5 tur.

A co do Druidów dali im fajne czary ale Sio kosztuję teraz 140 many więc koszty huntów zbliża im się teraz do sorców.
Co do kosztów dziwią mnie wypowiedzi Sorców/Druidów którzy płaczą że wszedzie mają waste, znajomi z mojej gildi 122 MS i 136 ED, spokojnie wyciagają na tydzień plusy w granicach 100 k, na dłuższą mete cieżko jest być na minus bijąc Dragi czy GSy, no chyba ze się to robi z run czy na utamo.
Po updacie koszty się dla druidów i Sorców raczej nie zmienią, jeśli już deliktanie wzrosną, a koszty najta na niektórych mobach wzrosną, ale przecież zawsze można iść na małpy czy lizardy, gdzie praktycznie nie ma możliwości być na minus najtem.
Reasumując kto umie grać to się szybko przestawi i nie będzie miał waste, a ci co zawsze płaczą dalej będą płakać i czekać na następny update.
ps. mnie i tak w każdym update krecą nowe tereny, questy i potwory bo gram for fun a nie żeby nabijąć cyferki, akażdy update zabija na jakiś czas monotonnie tej gry.