Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon
Jak juz powiedzialem - dostosuj sie do nowych realiow albo przestan grac - nikt po tobie pewnie i tak nie zaplacze.
|
Tzn: Zrób druida/sorca i ciśnij, bo tak cipsoft chce...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ElynAlvia
Ja się cieszę, że kinom zrobili te lf tak dorgie moze wreszcie docenia przydatnosc druida... Teraz hunty nie beda kin solo tylko kin, pal, drut i sorc! I o to w tym chodzi!
|
Tylko 2 sorce bedą biły po 400 na ture w hydre, bez blokera bo po co nam, +beda sie leczyly...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibia zone
Tak samo z expieniem na frostach i innych. Leczac sie po 600hp na sek latwo jest sie wyleczyc z comba.
Na OB knightow lecza inne osoby z druzyny. W Tibi 8.0 tez knight sam sie nie wyuha na OB.
|
Ta... 3 frosty na ture dziórze + 2 dragi i już sie wylecze, skoro z łapy mogą + jeden czar, to znaczy że zajebią mi 600 z exori ball +600 z łapy + dragi.... Już to widze jak ja się z tego wylecze...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak
Bardzo przyjemny update, z tego co widze np. soulmann wcale nie robi kokosow na tombie (100+ drut) wiec jest szansa ze ekonomia znow bedzie w miare w porzadku a jak dsm bedzie mozna sprzedawac w dobrej cenie u npc to nawet 140 ek (nie pamietam nicku a nie chce mi sie jakos sprawdzac) z Chosen One przestanie sie denerwowac xD
|
Tylko żę kurwa sorc jeszcze bardziej sie ucieszy... A weź i zrób rycem 160k/h+ na tombie...
A TYM BARDZIEJ PALADYNEM TERAZ...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak
Wiekszosc knightow i pallkow mialo dosc czasu zeby oblowic sie w gp przez 8.0 to teraz moga cierpiec, sam mam 126 rp wiec wiem ile kasy sie nim robi ( szczegolnie na demkach), z knightem jest podobnie...
Wg mnie bardzo dobrze ze tibia idzie w strone utrudnienia rozgrywki, fajnie by bylo jakby troche sorkow i druidow oslabiono ale tak zeby zachowac jakies proporcje itp
|
Większosc sorcow sprzed summer update ma pewnie jeszcze te 135125125215 c set i k set w domkach, które zdobyły przez półtora roku klepania hero.... Ta i klep 126 rp demki solo, chyba na parchamencie co 15-20 min sie respi....