Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2007, 10:33   #443
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon Pokaż post
Jak juz powiedzialem - dostosuj sie do nowych realiow albo przestan grac - nikt po tobie pewnie i tak nie zaplacze.
Tzn: Zrób druida/sorca i ciśnij, bo tak cipsoft chce...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ElynAlvia Pokaż post
Ja się cieszę, że kinom zrobili te lf tak dorgie moze wreszcie docenia przydatnosc druida... Teraz hunty nie beda kin solo tylko kin, pal, drut i sorc! I o to w tym chodzi!
Tylko 2 sorce bedą biły po 400 na ture w hydre, bez blokera bo po co nam, +beda sie leczyly...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibia zone Pokaż post
Tak samo z expieniem na frostach i innych. Leczac sie po 600hp na sek latwo jest sie wyleczyc z comba.
Na OB knightow lecza inne osoby z druzyny. W Tibi 8.0 tez knight sam sie nie wyuha na OB.
Ta... 3 frosty na ture dziórze + 2 dragi i już sie wylecze, skoro z łapy mogą + jeden czar, to znaczy że zajebią mi 600 z exori ball +600 z łapy + dragi.... Już to widze jak ja się z tego wylecze...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak Pokaż post
Bardzo przyjemny update, z tego co widze np. soulmann wcale nie robi kokosow na tombie (100+ drut) wiec jest szansa ze ekonomia znow bedzie w miare w porzadku a jak dsm bedzie mozna sprzedawac w dobrej cenie u npc to nawet 140 ek (nie pamietam nicku a nie chce mi sie jakos sprawdzac) z Chosen One przestanie sie denerwowac xD
Tylko żę kurwa sorc jeszcze bardziej sie ucieszy... A weź i zrób rycem 160k/h+ na tombie... A TYM BARDZIEJ PALADYNEM TERAZ...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak Pokaż post
Wiekszosc knightow i pallkow mialo dosc czasu zeby oblowic sie w gp przez 8.0 to teraz moga cierpiec, sam mam 126 rp wiec wiem ile kasy sie nim robi ( szczegolnie na demkach), z knightem jest podobnie...
Wg mnie bardzo dobrze ze tibia idzie w strone utrudnienia rozgrywki, fajnie by bylo jakby troche sorkow i druidow oslabiono ale tak zeby zachowac jakies proporcje itp
Większosc sorcow sprzed summer update ma pewnie jeszcze te 135125125215 c set i k set w domkach, które zdobyły przez półtora roku klepania hero.... Ta i klep 126 rp demki solo, chyba na parchamencie co 15-20 min sie respi....
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach
18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu
18:31 Master of'Candia [250]: skillu*
18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz?

:S
Xzonixek jest offline