Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2007, 12:36   #12
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dawid000 Pokaż post
@up
czytales teasery?

je sie umagicznia w swiatyniach a nie jakims czarem -.-
Ale te świątynie pobierają manę za każde natchnienia kamienia magią (300 o ile mnie pamięć nie myli).

Life potiony zamiast UHów dla knightów to świetny pomysł. Od kiedy potworom nie zdarza się używać comba, nie potrzeba dużego healingu, a na questach pokroju PoI po prostu należy zabrać healerów, czyli tak jak to powinno być.

Uważam jedynie, że przesadzono z polepszeniem magów (nie wspominając o druidach, którzy teraz biją sorca pod każdym względem na głowę). Podam parę przykładów:
  • Jestem w stanie mając 735 hp blokować 2 behemothy i bić je z exori morta, podobnie ma się sprawa z 2 quarami predatorami, 3 warlockami, itp.
  • Zrobiłem warlord arenę używając jedynie 7 plecaków najmocniejszych mana potionów, nie używając przy tym pojedyńczej runy sd/żadnego ssa. Po prostu potwory (nawet pokroju Dracoli), nie potrafiły uderzyć mnie mocniej w ciągu 1 tury niż ja mogłem zregenerować many w tym czasie (2 potki przypadają na ich 1 atak - łącznie 600 many więcej).
  • Znajomy 66 MS bez problemu wyczyścił fire axe quest bez magic shielda, UE ani niczego tego typu - tylko ice strike

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.
Rothes jest offline