Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rekin Master
chary to ja sprzedawałem, niektóre też kupowałem i wymieniałem  czysty biznes  i tak więcej zarobiłem na sprzedaży niż wydałem wiec można powiedzieć, że jestem na +. Aaa dodam jeszcze, że największy lvl jaki kupiłem to 43, a sprzedałem 78 ^^.
Twój argument jest żałosny. To, że nie gram uczciwie nie oznacza, że nie mogę pouczać niedouczonych 100 lvl-i.
Ja przynajmniej nie udaje, że mam 100lvl na candii, którego nick jest sekretem, z nieznanych nikomu powodów, nawet dla kumpli. Czego sie boisz? Że cię będą huntować na n-pvp? 
|
Nie mam nic do Ciebie bo Cię nie znam (znałem 1 ownera Rekina) ale nie lubię jak ktoś kogoś bluzga nie będąc samemu w 100% w porządku. Tak czy inaczej kupujesz chary a powinieneś się liczyć z tym jak czasami kończą takie postacie.
W momencie kiedy kupiłeś Rekina miał on chyba około 70 lvl.
Jeśli chodzi o Silvere to nie chce się wypowiadać bo to nie miejsce i czas.
Mój lvl to aktualnie 120+.Każdy mój znajomy wie kim jesteś i to wystarczy.
Jeśli chodzi o ts.
To nie 1 i nie ostatni przed updatem. Podkreślam że to bardzo dobry pomysł że tak wcześnie wszystko się zaczęło. Balansacja jest ok, zmierza w dobrym kierunku.Bardzo się ciesze że niektórzy wrócą na swoje postacie magiczne, ja zostaje przy swoim rycku. Moim zdaniem nie ma sensu męczyć w kółko tego tematu.Ja swój komentarz wydam dopiero jak wyjdzie update, bo nie ma sensu narzekać i panikować póki jeszcze niektóre elementy mogą się zmienić.Czekam na tsa w którym będą nowe mody i tereny oraz obiecane farmy, zamierzam sobie jakąś kupić