Ok wiem ze mnie za to zlinczujecie ale powiem wam jak BARDZO LATWO to mozna zrobic(hack) (jesli naruszam regulamin to wielce przepraszam ale chce pokazac czego nie powinnismy mowic)...a wiec zaczynalem (JUZ TEGO NIE ROBIE !!) na trade , pisalo sie SELL 3 MONTH PACC FOR 50K!. Jak ktos sie nawinol to mozna mu cos powkrecac...piszesz wtedy give me your acc number (without password) <--- dzieki temu ze nie chcesz hasla gosciu Ci bardziej ufa. Dostajesz acc nr np. 111111 piszesz mu ze pacc bedzie jutro o 9.00 i masz z nim spokoj. Teraz trzeba skombinowac passa... ludzie jak wiadomo sa glupi i bardzo leniwi wiec zeby sie zalogowac (i nie uzywajac programow typu tibia login by nie zostac shakowanym) pisza czesto passa podobnego do ACC NR czyli : 111111x lub 111111a (wtedy mozna robic ctrl+c ctrl+v zeby bylo szybciej) to hasla "podstawowe" ktore sprawdza sie bez wiekszego zastanowienia (dlatego lepiej dawajcie rozne hasla ...najlepiej zapamietac tego od CIPoF) jesli 111111a nie dziala to sprawdzamy jego postac na
www.tibia.com szukamy czegos "dziwnego" jak np imie , nick czy jakas inna nazwa. kombinujemy wtedy z ta nazwa...jesli to nie pomaga mozemy poprostu zagadac do goscia "Jak ma na imie twoja laska(albo piesek)... Latwe co ? a to wszystko macie wypisane i nawet o tym nie wiecie

ja tak zrobilem 58lvl sorcowi (po hacku zaczol specjalnie padac ... a ze jestem miętki to przyznałem mu sie do winy oddałem wszystko co wziołem i oddalem mu swojego acc

)
Troche namotałem ale moze ktos zrozumial moral : NIE DAWAC NUMERU NA KONTO (to moze byc wazniejsze niz haslo!!), NIE DAC SIE OSZUKAC NA PACCA ZA GP , NIE PISAC NIC CO JEST CHOCBY W 5% ZWIAZANEGO Z HASLEM NA TIBIA.COM ! A TYM BARDZIEJ NIE DAWAC NIKOMU SWOJEGO PASSA (nawet kolegom ktorym tak bardzo ufamy bo nawet jesli Oni was nie okradna to moga miec keyloggera na kompie !)
PS. Dlaczego to sie nazywa hackowanie a tych ludzi nazywamy hackerami ??? hacker na pewno nie zainteresuje sie 1 postacia w tibii od razu wezmie sie za caly serwer...to nOObki wysylaja keyloggery nie hakerzy a to jest roznica

-------------------------------------------------------
Aha Kevin Mitnick BYŁ hackerem :> teraz sam podobno pracuje w jakiejs firmie komputerowej :> ale ksiazka fajna :>