Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nightwish
czesc jestem nowy w tym temacie
mam problem ktury wiele razy prubowalem rozwiozac i nic
wiec:
Video surface allocation failed. (error code 13 )
Please choose another video graphics mode.
czytalem na faqu w tibia.com
ale to nic nie pomoglo
pomuzcie mi jak najszybciej 
|
Prawym klawiszem myszy na
skrót do klienta Tibii > Właściwości. W polu Element Docelowy powinna być wskazana lokalizacja twojego klienta np. C:\Program Files\Tibia\Tibia. exe (bez spacji po kropce). Zrób odstęp za Tibia. exe i wpisz "engine 0", tak aby ostatecznie element docelowy wyglądał np. tak:
Cytuj:
C:\Program Files\Tibia\Tibia. exe engine 0
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rethfing on Aldora
@Nightwish
Co czytałeś na tibia.com po angielsku jak Ty nawet po polsku pisać nie potrafisz... Musisz wybrać inny silnik graficzny (może się mylę?), jak nie to, to poczytaj FAQ tutaj, na tibia.pl.
@Topic
Log z hijackthis:
Coś nie tak? Prosiłbym o analizę...
2nd problem: Za każdym uruchomieniem systemu włącza mi się Skandisk, czy ten Chdsk (czy jak to się tam nazywa). Zaczęło się chyba w niedziele. Nigdzie nie grzebałem, nie wiem jakie mogą być tego przyczyny.
|
C:\Program Files\HOTALBUMMyBOX\MediaChecker***** - co to za proces? Instalowałeś to?
Poza tym log raczej czysty.
Co do Scandiska, to nie mam pojęcia.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez filipex
Ja mam taki problem:
Od pewnego czasudzieje mi się coś takiego, że jak np. wyłączam IE (z tym najczęściej) albo minimalizue gg to resetuje mi się komputer  Albo włączam IE (lub Mizillę) wpisuje np. google.pl, a włącza mi się Yahoo.com lub indows Update  Czy to wirus? Kompuer mial reinstalace Windowsa niedawno. Ma zainstalowany G DATA Antyvir + Outpost Firewall Pro. Proszę o pomoc!
|
Skan online na stronie Kaspersky'ego + logi z hijackthis.