Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evil Maul
Wiesz co ci radze ? rozpędź się i walnij łbem o ściane a później zastanów sie nad tym co piszesz zauważ że sorc/drut na moim levelu ma DWA razy wiecej many niż ja hp -.-' i bp great mf kosztuje 3,9 K !
więc by było bzudrą żeby sorc/druid ładował mane więcej niż knight hp ! . I jesteś dla mnie kretynem który cieszy sie że twój druidek znów bedzie mógł hydry orać bez waste i wszystkim wpaja że "TAK TAK BALANSACJA JEST WSPANIŁA WSZYSCY SĄ RÓWNI"
|
lol - skoro ma 2x wiecej many niz ty a uzulpenia jej zapas 2x wolniej - jest wiec dokladnie rowny z twoimi knajtem. Jesli tego nie potrafisz zrozumiec to masz problem. Cena na ts nie jest ostateczna i bedzie z cala pewnoscia wiele razy zmieniana nim zostanie ustalona ostatecznie i wprowadzona do gry.
A tobie proponuje jednak cos na uspokojenie ewentualnie palnij sobie w leb z rozpaczy lub przestan grac.
Zachowujesz sie jak by ci Cipsoft odebral cale twoje zycie...

poza tym mam polewe z takich jak ty placzacych dzieci update ktorych skrzywdzil evul Cipsoft....
oł jeeee... cry baby cry...
PS Respect dla tych wszystkich ktorzy sa wierni swoim profesjom i graja niezaleznie od tego jak Cipsoft je zrypie...