Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2007, 20:27   #34
Hi$zP@N
Użytkownik forum

Hi$zP@N's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Chosen Ones
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sallim Pokaż post
ee..
powiedz mi skad 100 ek wezmie 2 pary soft? ;o
jezeli mialby miec 2 pary to musial by byc albo hackerem albo lurerem albo thiefem albo miec pare farm druidów
2x soft = ~600k each w zaleznosci od servera wiec nie pisz ze bral 2 pary softów bo z nieba softy jeszcze nie leca
Proszę Cię czy żyjesz w jakimś innym świecie , czy jesteś jakiś naiwny?? A jak myślisz od czego jest pożyczanie ?? Sam często jestem świadkiem pożyczania sobie softów. I nie mów mi , że 100 knighta nie stać na kupno softów. Jeżeli jest rozsądny to zarobi na nie w w pare dni.
Od czego jest PoI quest?? Do tego po update dużo osób ma 2 lub 3 chary z lvl 80+ na jednym servie więc skombinowanie więcej niż jednej par softów to nic trudnego.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda Pokaż post
W sumie prawda, ale nie zgadzam się z tymi nowymi Mana Fluidami i Health Potionami. Knight teraz wastuje, i to jest oczywiste, a co dopiero po Update? Kiedy jakiś shit który zabiera 55 many zastapi exure? :/
Proszę Cię knight wastował?? To trochę zbyt śmiałe twierdzenie. No chyba , że bierzemy pod uwagę ze 100 ek robił waste wbijając po 1-1,5mln expa dziennie I pomiędzy sorcami i knightami była różnica bo knight gdy nie miał kasy w bardzo łatwy sposób mógł ją zarobić (przykład: Demon Hunt z pallem i siokerem). Co tracił na takim huncie? Praktycznie nic. Sorcowi zawsze trudniej było zarabiać a tym bardziej odrabiać kasę ;]

Jest jedna dobra rzecz która tutaj zauważyłem. Ten wątek pokazuje , że można jeszcze rozmawiać na poziomie o update i o tibii. W miarę możliwości będe update'ował listę szybkich pytań i odpowiedzi bo jest ich coraz więcej.
Hi$zP@N jest offline