"...a ja chce tibii 7.6 bo była najlepsha!!!" ale wy macie downa, przecież tibia zaczeła się "psuć" według was od 7.5 kiedy wprowadzili soule >.>
Piszecie tak tylko dlatego że od tej wersji graliście, jak ktoś zaczął w 8.0 to będzie się darł:" niech zostanie jak jest!!"
Wiecie co mi się w tych upach podoba? Duże zmiany... Ile można robić to samo w kółko, updaty bardzo grę urozmaicają przez co jest coś nowego do roboty i wracają chęci do gry. Według mnie pomysł żeby royal speary działały na mniejszej odległości jest świetny. Kiedy wprowadzili ten nielogiczny pomysł że spiry nie spadają to każdy palek zaczął używać shielda, a przecież każdy paladyn w tibii zawsze władał dwuręczną bronią(kusza,łuk) i teraz spiry dalej pozostaną "super fajne elo elo 320" ale kusza znów będzie coś warta dzięki swojej odległości. Potiony?Dziwny pomysł ale będzie ciekawie. Według mnie te gemy są dziwnie skonstruktuowane, będzie to tylko zabawka dla 50-80 lvli ale co potem? Powinni zrobić lvle to tych zaklęć, że np. od 150 lvla można zakląć justice seekera a od 300 lvl np. sov, przynajmniej wysokie poziomy by się czymś różnili od innych.
|