Zobacz pojedynczy post
stary 17-11-2007, 21:41   #622
Pagan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 11 2007
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ocelix
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 15?
Skille: 50+/40+
Poziom mag.: 3?
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adow Adan Pokaż post
PO 1.Hooy z tego ze Knight zarabia więcej jak wam kasa na eq nie potrzebna ... Kupisz Crown Helmeta,B-Roba,Boszki + Demonke i masz
full Mage Set'a.

Po 2. Wy nie musicie expić zeby zarabiać(GFB,SD,HMM/UH,IH,GFB,HMM).

Po 3. Gram Knightem od Końca tibi 7.6 i mnie to Wal. jakie kłopoty zrobią Knightowi bo i tak nim będę grał.
Taa... Ja gram magicznymi postaciami (Nie sorcem zaczynałem drutem) od tibi 7.6 - ohh stare to czasy, jak się cieszyłem że znalazłem 100 gp - Ale w każdym bądź razie, Teraz jest up, a oni sie drą na mnie że my mamy za dobrze (sorce) że my to tylko narzekamy (wspominają o drutach i sorcach że w wakacje najbardziej się rzucaliśmy) Tak racja, sporo sorków sie rzucało, ja nie bo widziałem że sorc ma za dobre obrażenia, ale powiem krótko, mało który druid się rzucał, ziomy, druidzi to spokojne postacie muszą być...

SZACUN DRUIDZI SZACUN!

Ps. co do seta właśnie musimy mało kupić a potem wydawać, możemy robić runy, zgodze się, ale to jest tak samo nudne jak wasze skillowanie - i co? i wychodzimy na równo. Tyle że sorc zarabia dopiero po 45lvl [np na sdkach] bo hmm sprzedawać za marne 1.2k to mi się już znudziło, a bp explo leci naprawdę wolno...

Ps2. W sprawie upa - czy tworzenie tych 3 strzałowych sd będzie zżerać więcej many;>

@ paulgustav - panu już podziękujemy, bo my 300 drutami nie jesteśmy, i w przyszłości garstka nas ma szansę się stać takowymi, a tym bardziej PoI nie wybiję, mów że człowieku o normalnych sytuacjach-.-

Ostatnio edytowany przez Pagan - 17-11-2007 o 21:49.
Pagan jest offline