Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2007, 01:05   #732
Xiv
Użytkownik Forum

Xiv's Avatar

Data dołączenia: 28 08 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Dragonhearts
Świat: Candia
Poziom: 127
Skille: 97/80
Poziom mag.: 20
Xiv ma numer GG 9037452 Send a message via Skype™ to Xiv
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adow Adan Pokaż post
SMIECH NA SALI

Jak was czytam to chce sie zabić ze śmiechu.

Głupie , ze tak powiem Paladynki i Knighci Update Żalą się ze ich pi...... speary będą miały mniejszy zasięg. Bardzo dobrze , bo teraz nuupki biorą speary i idą na GS'y , Dragi . Paladyn wali z Kuszy/Łuku a nie z włuczni ... opamiętajcie się.

Co do Knightów , mam to gdzieś że uhy spadną , teraz nie wystarczy wyższy lvl + Hotkey bo każdy będzie miał równe szanse(po 600+ hp dla każdego) , będzie sie liczyło Zgranie zespołu(Sork,Druid,Knight) a nie same solówki. Każdy kto zmieni profesje po tym update przez "Udupienie" Profesji Fizycznych , jest dla mnie normalną , idiotyczną "Ciotą" Która nie potrafi grać w Tibię i zmienia Profke co Update.

Ludzie opamiętajcie się , nauczcie sie grać w Tibię jedna Profesją a nie zmieniać po każdym update.

Ja będę szanował każdego Paladyna/Knighta którego nie obchodzi update tylko ZABAWA W TIBI , a panom którzy nie umią grać i zmienią profesje na magiczną DZIĘKUJEMY I KRZYŻYK NA DROGE(Tibia to nie gra dla was).

Myślę , że większość się ze mną zgodzi.
Ja mam palka i zostaje przy nim, dla mne titbia to zawaba i gra się dla zabawy a nie dla sapania że ta postac ma waste'a a tamta nie ma...palka zrobiłem daaawno jak jeszcze druid był ROX z visami bo chciałem palem grąc i andal będe nim grał

Soul and body is to less for her life...
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=139265 - Comment Plx[Gildia Dragonhearts]
Xiv jest offline