Zobacz pojedynczy post
stary 18-11-2007, 10:04   #771
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DxV Pokaż post
Wymyśleli kurwde. Vis na odległoś.. Posrało czy co? Od tego są runy a nie kurwa czar ofensywny. Już widze jak będą wyglądać hunty na hydrach. Sorce kilometr od hydry i z visa czy flama.
Speary 3 kratki odległości. To jest żal. Przecie wiadomo że taki ludek rzucił by dalej włucznią. Te mikstury leczące? Też dowalili, nie dość że od lvla to jeszcze jaka fajna cena. Takie jest moje zdanie.

pozdrawiam DxV
no i zgadzam sie z toba w 100 %

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Psycho-Tata Pokaż post
Sa tu tutorzy i senior tutorzy co czytaja moje posty i moze ktorys pomysli tak jak ja po przeczytaniu mojego postu i napisze to na forum.tibia.com bo ja do tematow tutorow nie mam dostepu
z toba tez sie zgadzam, wiec tutorzy i seniorzy napiszcie cos o.O

Cytuj:
mag po upie nadal mogl pgowac np. Dharel 25 Jul 2007 +7,026,948 2 198
prawda

Cytuj:
To sie mylisz bo caly czas ma wkurwe kasy... Magiem trzeba umiec grac az tak bardzo nie ucierpial jak sie wszystkim wydaje
tez tak sadzilem , mag od zawsze byl silny..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartek11 Pokaż post
Tyś jest chyba porąbany. CZaisz ek skile +100 Stonecutter Axe + kamienie. Koles by rozwalil kazdego stwora
kjazdego to nie, nie zapominaj o bossach

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Flipsio Pokaż post
Chyba jednak tez twoj Dharel stracil duzoooo kasy na to wbicie 7mln k expa bo teraz jakos szybko nie expi. Proponowal bym skonczenie naszej dyskusij bo widze ze mamy odmienne zdanie na temat sili i mozliwosci profesij
to mogl chodzic na mniejsze hunty gdzie mu sie zwroci kasa, ale jednak wybral te 'lepsze' bo mial jej duzo, przyklad byle jaki 90 sorc (bez pacc ) u mnie na arcani 3kk, wystarczy?(wiec jakos umie zarabiac_)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inz Pokaż post
ja to kurwa bede grac palkiem nawet jakby nie bylo spearow i mialbym walic z fista...TO TYLKO GRA

@Do knightow i palladynow co beda retired po update
Naucze sie w to grrac dzieci updata...
jak bysbyl ed/ms tez byl bys happy gdyby tak bylo jak na testach, a zobaczylbys jakby Ci sie gralo po updacie( zreszta zobaczysz)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adiago Pokaż post
tak np knighty maja exori hur.. ale ono bierze 40 many i zeby je uzywac trzeba miec bron i dobre skile.. mam skile 87 axe i 65 lvl wale z heroic axe i moje hity exori hur w czlowieka wynosza srednio 30 a taki sork co ma 50 lvl i 50 mlvl z exori vis walnie we mnie 50-60 jak nie wiecej i to bez zadnego problemu.. pozatym 20 many u sorka to bardzo malo a 40 u knighta to ze 2 minuty czekania.. wiec nie mozmey tego tak porownywac

prawda, polac mu

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Macunio Pokaż post
Dobrze , ze zmieniaja zasiegow spirow , anty dzieci spirow bo co to za palek co leje ze spirow a nie z kuszy ?
Mam nadzieje ze paladyni znowu beda walic z kuszy .

no to lej sobie z ZAKLETEJ broni, widziales kiedy takiego rycerza ;>??

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Problemaker Pokaż post
Jak CHYBA wszystkim wiadomo, KNIGHT jest to profesja NAJMNIEJ UZDOLNIONA MAGICZNIE, WIEC POMYSL CZLOWIEKU ZANIM COS NAPISZESZ!!!!!

@Pseudo knighci
Jak wy zarabialiscie tony kasy podczas tej jesieni i częsci lata to bylo ZAJEBISCIE
nie kazdy botowal, zauwaz to

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Andrealfus Pokaż post
po 1 Jakos od tego summer updatu nie wzbogacilem sie zbytnio wiesz? Ekonomia jest na tak fatalnym poziome że nie opłaca mi sie z lizardow wychylać bo poco mi te dsm z frostow? jak go za 25-30k opchne a zanim wypadł straciłem xx bp uh i yy mana fluidow.
racja !

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez --Cienius-- Pokaż post
Jak tak patrze to widze jak bedzie wygladac sytuacja:

Knight expi na frostach

zuzyl w chuj kaski na potiony i mf na exori gran. Normalnie bylby na lekki + ale teraz jest 50k- . Wiec jedynym sposobem na + jest sprzedaz dsmow nie za 25k tylko za 75k

dla mnie tego dsma za 75k mozesz nawet sprzedawac pol roku, gl za wytrwalosc

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taziu Pokaż post
wez idioto zamknij ryj bede pisal jak mi sie podoba noobku z carlin

hahah idz kurfa poplacz sie do matki ze balans postaci
sadze ze ty jestes wielkim noobem, bo na rodzine sie nie wjezdza, to tylko gra, cymbale
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.

bemko'
bemo jest offline