Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon
lol - skoro ma 2x wiecej many niz ty a uzulpenia jej zapas 2x wolniej - jest wiec dokladnie rowny z twoimi knajtem. Jesli tego nie potrafisz zrozumiec to masz problem. Cena na ts nie jest ostateczna i bedzie z cala pewnoscia wiele razy zmieniana nim zostanie ustalona ostatecznie i wprowadzona do gry.
A tobie proponuje jednak cos na uspokojenie ewentualnie palnij sobie w leb z rozpaczy lub przestan grac.
Zachowujesz sie jak by ci Cipsoft odebral cale twoje zycie... 
 poza tym mam polewe z takich jak ty placzacych dzieci update ktorych skrzywdzil evul Cipsoft....
oł jeeee... cry baby cry...
PS Respect dla tych wszystkich ktorzy sa wierni swoim profesjom i graja niezaleznie od tego jak Cipsoft je zrypie...
|
Po 1. Jakoś się nie zanosi na zmiane great heal potionów (od 2 dni wszystkie profesje mają za zadanie iść i na exp w grupie czy w solo i sprawdzić ile wydaja na sprzęt a ile maja zysku ) z tego co widzę to 80 % knightów huncąc solo ma waste .
Po 2. Ja nie zmieniam profesji co update to moja pierwsza postać i gram ją od Tibii 7.3 i nigdy nie martwiłem się że jak ja aby zarobić hunciłem guardy na 80 lv to sorc czy drut na 80 lv huncił smoki i jakoś nie martwiłem się (bo wiedziałem że to się zmieni )
Ale to co teraz Cipsoft robi to jakaś głupota ich update'ty przypominają błędne koło.
Po 3 . Czytaj ze zrozumieniem napisałem że by było jakimś totalnym nie porozumieniem gdyby to jeszcze sorc i drut leczył sie za więcej niż knight .
Po 4. Nienawidze takich ludzi jak ty którzy mówią "Update dla knajta i palka jest zajebisty ! " a pisze to sorc/drut który po update nie bedzie miał na niczym waste i który to siedział pół roku w pz bo "vis był za słaby"