Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moczymordah
Dokładnie taka sama sytuacja jak wtedy, kiedy to kina/pally mieli powah...
Sorcek expi na DL'ach
zużył orgromne ilości mfów na visowanie i leczenie, ma DSMa (na Danerze można go sprzedać za 30k). Normalnie wyszedłby na jakiś +, ale teraz, kiedy musi 2x tyle się navisować żeby zabić DLa, musiałby sprzedać DSMa 2x drożej.
Kina zapieprza 24/7 na frostach, ma takie profity, o jakich sorcom nigdy się nie śniło. Poza tym zarabia krocie na blokowaniu pallkom demów.
Kina na 100+ zużywa na frostach tylko mfy i od czasu do czasu jakiegoś uha, na 20 bp mf wyciąga przynajmniej 2 DSMy i jakieś rh i towerki. Natomiast sorc na te przykładowe 20 bp mf wyciąga przy sporym farcie 1 DSMa i musi po ~40 min za*******ać z powrotem do sklepu. Sorc wychodzi na - i ratuje się tylko tym, że ma jakiegoś botchara na rotach albo robi nieopłacalne runki i sprzedaje je frajerom, którzy jeszcze grają sorcem.
|
LMAO no tym to mnie rozwaliles.... od kiedy to knight na 20 bp mf wyciaga 2 dsmy i "jakies rh" ? Chyba nigdy tam nie byles. Ja na jakies 30 lvli wylootowalem 7-8 dsmow i 5-6 rh wiec nie gadaj mi ze
knight w ciagu 3 godzin jest 80k+ w itemach i kasie jak absolutnie GOWNO o tym wiesz...