z tego co wyczytałem to rzucać czary i pić potiony w tym samym czasie wiec taki palek może wypić potiona(+300hp) i rzucić vite albo uha.
Tak knight miał spory zarobek w na niektórych potworach, ale jednocześnie słaby exp(mówię tu o średnich lvlach ~50) a na innych lepszy exp ale wychodził na 0 albo -. Teraz z kosmiczną ceną leczenia knighta opłacalne będą tylko te najsłabsze miejscówy, czuje ze po tym update jedyną opcją dla knighta będzie exp na dwarfach, laguna, dc i elfy :/
jeszcze przed update knight mial najdroższe leczenie ze wszystkich profesji a tera teraz lepiej nie mówic
Update był by na + gdyby nie ta olbrzymia cena life fluidow, to tak jakby cipsoft powiedział "knighci s********ć botować na guardy"

Może cipsoft sie opamięta i trochę zmniejszy cene life fluidów, i stworzy związek między lvlem a ilością leczonego hp
Nigdzie nie mogę znaleść info o słabych(100hp) i średnich(300hp) life fluidach, chodzi mi o cene
Knightem grałem jeszcze przed letnim update i dalej będę nim grał, chyba że całkowicie skończę z tibią;D